Magazin

Horoscop special pentru Lună Plină – superluna este în Capricorn și fiecare zodie îi va simți efectele

Luna Plină în zodia Capricorn are loc în data de 13 iulie 2022. Acest fenomen va coincide și cu super luna, iar efectele se vor resimți puternic. Iată recomandările și previziunile astrologilor pentru fiecare zodie.

BERBEC

Această Lună Plină în Capricorn ar putea aduce un vârf profesional sau un prag în direcția vieții tale. Gândește-te la amprenta pe care o lași: are profunzimea pe care o dorești? Această Lună Plină îți cere să îți însușești fără regrete puterea în carieră, vocație sau direcția vieții tale. Militați pentru voi înșivă. Candidați pentru oportunitățile care vă încântă. Viața este prea scurtă pentru a nu crede cu sălbăticie în propriul potențial.

TAUR

În această Lună Plină în Capricorn, planurile tale pe termen lung ating un crescendo. Ce obiective ți-ai atins recent? Cum te simți de cealaltă parte a acestui maraton? Credeți că dacă vă simțiți epuizat, este pentru un motiv întemeiat. Să știi că, dacă ai dat peste un adevăr mai profund, pentru asta a fost călătoria. Onorați modurile în care ați reușit să dezvoltați o relație onestă cu voi înșivă pentru că răspunsurile nu erau evidente și pentru că a trebuit să vă forjați propria cale de urmat. Să te cunoști pe tine însuți este cea mai mare realizare dintre toate.

GEMENI

De-a lungul acestei Luni pline în Capricorn, o colaborare culminează. Îmbrățișează întreprinderile comune care dezlănțuie noi profunzimi ale creativității tale comune. Întoarceți până la ultima piatră când vine vorba de sprijin financiar extern. Cum aceasta poate fi o perioadă delicată, înconjoară-te de oameni și activități care îți oferă o aterizare ușoară. Turnați-vă inima către un confident de încredere, un antrenor sau un terapeut. Disponibilitatea ta de a te arăta în fața complexității experienței umane te va deschide și mai radical către dulceața vieții.

RAC

Această Lună Plină adâncește legăturile în cele mai apropiate parteneriate ale tale. Scufundă-te în complexitatea schimburilor intime. Abordați “acea” conversație. Asumați-vă impactul pe care îl aveți asupra celor mai apropiați. Dacă o întâlnire recentă v-a făcut să vă opriți, folosiți această ocazie pentru a dialoga cu părțile voastre din umbră. Gravitați spre persoanele care vă dau puterea de a vă revendica fiecare strat de ceapă. Ei sunt de păstrat.

LEU

Această Lună Plină în Capricorn face ca tava ta de lucru să se revarsă. Dacă duci o lucrare măreață la punctul culminant doar pentru a te simți epuizat, ia o pauză. Folosiți acest timp pentru a crea sisteme care să vă facă munca mai ușor de gestionat. Delegați. Deziceți-vă de ideea că ar trebui să faceți totul sau, mai rău, să salvați pe cineva de propriile obligații. Sub suprafața lucrurilor, se ascund întrebări legate de semnificația mai profundă a ceea ce transpiri. Tot ceea ce vă puneți cu sufletul la gură pentru a da formă lasă o amprentă asupra voastră. Gândiți-vă la modalitățile prin care truda voastră zilnică se poate transforma într-un ritual zilnic.

FECIOARĂ

Luna Plină în Capricorn marchează un moment de vârf într-un proiect, o activitate sau o practică creativă. Această lunare dislocă tot felul de resturi emoționale și, prin tine, la fel se întâmplă și cu creațiile tale. Tot ceea ce pui în lume acum are un impact puternic – pentru tine și pentru ceilalți. Dacă vă dați seama că vă luptați cu sentimente de îndoială de sine, să știți că este normal să aveți o contracție după o astfel de ofertă profundă. Fiți blânzi cu voi înșivă. Nu uitați să vă umpleți rezervorul dacă vă simțiți cu rezervele scăzute.

BALANȚĂ

În această Lună Plină în Capricorn, dorința ta de a avea fundații solide atinge un crescendo. Îmbrățișează artele ancestrale, rețetele și moștenirile care te fac să te simți profund înrădăcinat. S-ar putea să existe unele umbre familiale, secrete sau tabuuri care îți cer atenția. Fiecare familie aleasă are fantomele ei înfometate, dar tu ai posibilitatea de a decide care dintre ele îți trec pragul.

SCORPION

Această Lună Plină în Capricorn aduce un vârf în ceea ce privește programarea, e-mailurile și comisioanele. Onorați fluxul de zi cu zi, dar nu uitați să vă programați puțină odihnă. Această Lună este momentul perfect pentru a face un audit amănunțit al tiparelor tale de gândire și al scenariilor interioare. Orice bucle mentale care duc la frică sau rușine – curățați-le. Eliberați în schimb spațiu pentru vocea înțeleptului vostru interior.

SĂGETĂTOR

Această Lună Plină în Capricorn îți aduce resursele materiale la un punct culminant. De ce putere te folosești aici? Ce talente se dezvăluie în mod misterios acum? Cu cât îmbrățișezi mai mult darurile care ți-au fost oferite, cu atât mai ușor te pot ajuta să îți transformi realitatea materială. Cu cât refuzi mai mult să faci pe deșteptul, cu atât mai mult impact poți avea în lumea ta și prin munca ta. Cu cât continui să sapi mai mult, cu atât mai mult îți dai seama că ai cu ce să lucrezi.

CAPRICORN

În această Lună Plină în Capricorn, puterea ta personală atinge apogeul. Taie panglica proiectului tău pasional. Adu-ți magnetismul în orice proiect, cauză sau situație importantă pentru tine. Această Lună Plină vorbește serios și vrea ca și tu să faci la fel. Întruparea plenitudinii puterii tale necesită o muncă continuă și dificilă. E bine că este exact ceea ce îți stă în fire. Această Lună te ajută să faci un bilanț al curajului pe care această călătorie îl necesită și al profunzimii de autoîngrijire de care ai nevoie acum.

VĂRSĂTOR

În această Lună Plină în Capricorn, nevoia ta de odihnă sau de timp singur atinge un punct culminant. Când a fost ultima dată când ai făcut doar tu? Această Lună prezintă o oportunitate de a cădea printre inelele tărâmurilor tale interioare. Aprovizionează-ți peștera liliacului și așează-te pentru o odihnă lungă. Permiteți ca greutatea dvs. moartă emoțională să fie reciclată în timpul viselor. Deși capitalismul ne spune adesea contrariul, incubarea este și ea o parte crucială a lucrului.

PEȘTI

Această Lună Plină în Capricorn aduce o întreprindere de grup la un crescendo (sau o eliberare emoțională). De asemenea, este posibil să tânjești după mai multă profunzime în prieteniile, rețelele și legăturile tale comunitare. Nu vă doriți vreme bună. Mergeți spre prietenii și aliații care pun întrebări dificile. Intră în puterea ta atunci când vine vorba de responsabilitatea ta față de colectivitate. Donează timp, sau o altă resursă, unei cauze la care ții. Dacă există umbre care trebuie examinate în gândirea de grup, suflă în acel fluier.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.