Magazin

Horoscop special: Planeta Mercur intră în zodia Berbec. Ce schimbări ne așteaptă

Luna aprilie este plină de evenimente astrologice importante, care ne marchează complet existența. Primul eveniment al lunii are loc în noaptea de 3 aprilie, când planeta Mercur intră în zodia Berbec. Toate zodiile vor fi afectate de această mișcare și trebuie să știm la ce să ne așteptăm. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine în următoarea perioadă și la ce trebuie să te aștepți.

Mercur în Berbec. Schimbări majore

Începutul lunii aprilie vine cu surprize interesante pentru toate zodiile. În noaptea de 3 aprilie, respectiv dimineața de 4, planeta Mercur intră în zodia Berbec. Este un pas important, pentru că o mulțime de surprize sunt pe cale să aibă loc în viața noastră odată. Mercur stă în această zodie până pe 19 și aduce evenimente speciale pentru toată lumea, mai mult sau mai puțin plăcute.

Mercur într-un semn de foc ne împinge către responsabilitate, către conștientizarea problemelor din jurul nostru mai mult decât niciodată. Vom fi mult mai atrași de relațiile de familie și ne gândim să ducem relația la ujn alt nivel. În cazul celor singuri, va apărea o persoană specială în viața lor când nici măcar nu se mai așteaptă.

Unii nativi își cam pierd răbdarea și nu știu cum să gestioneze anumite situații. Totuși, familia este aproape de ei și le vor acorda sprijin ori de câte ori au nevoie. Evenimentul de la începutul lunii ne va apropia de cei pe care îi iubim și vom învăța să-i respectăm mai mult.

Zodiile sunt predispuse la ceartă

Mercur în Berbec le determină pe zodii să fie mai ambițioase. Unii nativi redescoperă lumea și vor să se impună cu orice preț, pentru că suferă de atenție și vor să iasă în evidență ori de câte ori au ocazia. Vor scoate la înaintare toate armele și vor reuși să ajungă acolo unde și-au propus.

Deși este o perioadă de înflorire și împlinire, unele zodii nu vor avea nicio tragere de inimă. Deși spun ceva și lasă impresia că sunt ambițioși, anumiți nativi nu vor reuși să treacă peste micile obstacole ale acestor vremuri. Chiar dacă au pe lângă ei oameni buni și ambițioși, nu au planuri prea mari, motiv pentru care vor fi aspru taxați.

Comments are closed.