Magazin

Horoscop WEEKEND 19-21 august 2022

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 19-21 august 2022 scaldat de influențe astrale majore. Sfârșitul de săptămână stă sub intrării planetei acțiunii – Marte, în iscoditoarea zodie a Gemenilor. Avem o minte ascuțită și inteligența necesară pentru a alege cuvintele. Discuțiile sunt distractive, suntem dornici de cunoaștere și învățare și vrem să concuram cu ceilalți în schimbul de idei.

Dar atenție, sub Gemeni-Marte nu există nicio ezitare. Ai tendința să iei decizii rapide pe care s-ar putea să le regreti după aceea. În loc să tragem focuri rapide, ar trebui mai întâi să ne gândim la ceea ce are de fapt sens și să nu decidem nimic dintr-un capriciu. Atunci lucrurile vor merge și mai bine.

Marte intră în Gemeni la 20 august. Evenimentul care schimbă tot pentru aceste zodii

Horoscop weekend BERBEC

Tu stii bine ca unele secrete nu vor fi pastrate daca nu tii ferm de ele si nu le intelegi valoarea. Tine cont de ce iti spun si alti oameni, evita barfele si raspanditul de informatii pe care altii nu doresc sa le impartaseasca cu restul lumii. Ai nevoie acum de un aer de idealism in viata ta. fa tot ce poti ca sa iti aduci relatiile la un nivel mai plin de viata. Realizeaza ca uneori un simplu contact fizic, cum ar fi o imbratisare, poate aduce multa pace in ape tulburi.

Horoscop weekend TAUR

Tu stii si simti ca sunt vremuri si mai bune in fata ta si ai nevoie de mai mult timp in singuratate ca sa te poti ocupa de toate acele idei care iti fac viata mai usoara si care te scot din starea de a te ascunde. Este important sa mentii o atitudine deschisa, cum la fel de bine este sa nu incalci anumite limite. Sunt zile in care poate partenerul sau cei dragi nu fac cele mai bune alegeri emotionale, dar respecta-le asa cum sunt, valorizeaza-le, indiferent daca au o incapacitate temporara de a se conecta la tine asa cum ai dori.

Horoscop weekend GEMENI

Tu stii si simti ca nu esti capabil acum sa iti depasesti o sensibilitate si este perfect in regula pentru moment. Unii oameni au darul sa te scoata din echilibru si sa te faca sa te simti inconfortabil in propria ta piele. Este timpul sa te protejezi si sa iti faci viata sa conteze exact asa cum este ea, chiar si imperfecta conform unora. Sinceritatea este virtutea ta cea mai mare. Nu renunta la ea, indiferent ce ti se spune. Daca stii ce este cel mai bine si daca ai incredere in instinctele inimii tale, vei crede in tine suficient incat sa iti implinesti idealurile.

Horoscop weekend RAC

Este nevoie, vrei nu vrei, sa revii la anumite aspecte din trecut si sa ne revezi, avand de-a face cu lipsa de sinceritate a unora si cu toate acele lucruri care trebuiau clarificate de la bun inceput. Comunica, sa nu iti fie teama sa vorbesti si fii la fel de sincer cu altii cum ai fi cu tine insuti. Consecventa ta va fi admirata. Ramai ferm, dar nu rigid, in convingerile tale, altfel risti sa nu vezi iesirea dintr-o situatie anume. Petrece timp in singuratate, in contact cu natura, mediteaza si respira, ca sa echilibrezi nevoile interne cu lumea exterioara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.