Magazin

Horoscop WEEKEND 24-26 iunie 2022 – vești grele

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 24-26 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Iubareata Venus s-a mutat in Gemeni si simti nevoia sa fii iubit, simti nevoia sa flirtezi. Nu te plictisesti deloc in noua conjunctura astrala!

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu te da inapoi de la a-ti folosi cuvintele in acest weekend cu scopul consolidarii unei povesti de amor. Rosteste ce simti, rosteste ce te deranjeaza, curata aerul de neclaritati si greutati care iti frustreaza inima. O abordare sensibila cu persoana pe care o iubesti dar si o disponibilitate sa ii asculti si povestea sa, punctul sau de vedere, face ca totul sa fie mai usor in a stabili noi aranjamente. Se anunta si perspective financiare bune pentru relatia de cuplu, din care amandoi aveti de castigat, macar si pentru ca puteti merge in locuri frumoase si cumpara lucruri care va incanta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Luna iti activeaza sansa de a simti o atractie puternica pentru cineva pe care nu o poti ignora oricat ai vrea. Nu forta lucrurile si mergi in ritmul natural al lucrurilor. Cel mai important e sa ai incredere in intuitia ta pentru ca ea iti indica daca sa te abtii, sa dai in spate sau sa mergi mai departe indiferent ce simti ca atractie carnala. Si Venus te ajuta prin tranzitul sau nou in Gemeni, sustinandu-ti timp de calitate cu partenerul in care sentimentele de iubire se pot extinde si manifesta.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna este in Taur deci ai toate sansele sa stralucesti vesel alaturi de persoana pe care o iubesti. Cu Venus in Gemeni, atentie la mesajele mixte si confuze. In plus, cu un focus puternic astral pe sectorul tau de relationare, vei avea oportunitatea de a curata aerul de orice neintelegeri si poate sa iti asumi noi pasi intr-un cuplu nou sau existent.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Relatia cu tine este cea care va avea de castigat in acest weekend pentru ca dragostea daruita si primita in relatie cu altii incepe intai de la dragostea ta fata de tine. Exact pentru acest aspect esti ajutat de conjuncturile astrale ale momentului, ca sa fii curajos si sa faci acele schimbari care sa iti aduca o noua fericire in dragoste. Venus este si ea implicata in povestea asta, deci nu te rusina in a te ocupa de tine cu iubire si grija. Iubeste-te pe tine mai intai si vei vedea cum vine spre tine dragostea de la partenerul actual sau potentiali.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

Luna in Taur si in zona potenta a relatiilor tale iti asigura un weekend benefic pentru decizii importante in amor. Esti pregatit sa duci o relatie cheie la un nivel mai comis ? Sau este timpul sa dai o fila si sa privesti spre un nou capitol ? Este bine sa nu grabesti nimic si sa nu te arunci cu capul inainte dar ai incredere totusi in instinctele tale care iti vor dicta ritmul optim pentru tine. Cu Venus activa pe terenul de joaca al relatiilor, iti va fi mai usor sa negociezi sau sa gasesti un compromis daca este nevoie.

Citește în continuare pe Sfatulparintilor.ro

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.