Magazin

Horoscopul 08-14 August 2022 cu Astrolog Lavinia Badea – astrolov

Astrologul Lavinia Badea, de la proiectul Astrolov.ro, ne prezintă horoscopul săptămânii. În continuare poți să vezi cum este influențată fiecare zodie de evenimentele astrale ale săptămânii!

Berbec

S-ar putea sa traiesti un sentiment de vinovatie din cauza unui lucru pe care te trezesti nevoit sa il faci, contra principiilor tale. Pe partea de socializare si relationare nu esti foarte bine aspectat, de aceea, e posibil sa nu te simti foarte mandru ce ceva ce spui sau ce faci.

Taur

O sa te trezesti ca oamenii apeleaza la tine pentru indrumare si ajutor, esti un sprijin de nadejde pentru cineva care are nevoie de un sfat. Saptamana aceasta, vei fi farul al carei lumina straluceste in intuneric pentru cineva pe care il iubesti. Ii vei ajuta sa gaseasca drumul inapoi la tarm.

Gemeni

Ai nevoie sa iti exprimi parerea, sub orice modalitate. Comunica orice te deranjeaza sau fa o declaratie pe care o amani de mult prea multa vreme. Vei trai un impuls de a-ti lua viata in propriile maini in aceasta saptamana. Pune piciorul in prag si preia controlul asupra propriei tale vieti. Ii lasi pe ceilalti sa stie acest lucru prin exemplu.

Rac

Racii au noroc la bani! Exista o sansa buna ca venitul tau sa se imbunatateasc, in special daca jobul tau este in arte, scris sau jurnalism. In general, la munca, o sa fii apreciat. De exemplu, birocratia, divorturile, litigiile nu au sanse de izbanda. Asa ca daca vezi ca ceva nu merge cum ar trebui sau pare ca se impotmoleste, e semn ca nu e cazul sa insisti.

Citește mai mult pe Astrolov.ro

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.