Media

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie. Ce zodii se despart la jumătatea toamnei

Horoscopul lunii octombrie vine cu previziuni pentru toate zodiile. În acest material vorbim despre iubire și despre nativii care vor rămâne singuri în plină toamnă. Vezi dacă te numeri printre cei care vor suferi mult luna aceasta și își vor pierde relațiile.

Zodii care se despart

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie nu aduce vești bune pentru toată lumea. Berbecii află că partenerii lor, în care aveau mare încredere, nu sunt deloc ușă de biserică și nu au tocmai cele mai bune intenții. Nativii vor suferi mult, pentru că nu sunt obișnuiți cu trădarea, dar vor găsi o cale să treacă peste această suferință, mai ales dacă acceptă ajutor de la cei dragi.

Horoscop special luna octombrie. Cine are mare succes la jumătatea toamnei

Lucrurile nu merg prea bine pentru Gemeni luna aceasta. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste demnă de filme s-ar putea transforma într-o grămadă de durere și suferință. Partenerul de viață uite de toate promisiunile făcute și își schimbă complet atitudinea față de tine, lucru pe care nu îl poți accepta și care te neliniștește teribil în ultima perioadă.

Mercur retrograd 27 septembrie. Ce este complet interzis până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine

Gelozia ta va duce la o destrămare inevitabilă a relaţiei, Balanță. Este bine să îți ții din scurt partenerul, dar nu trebuie să îl sufoci cu disperarea ta. Comentariile în exces și certurile nu duc nicăieri, așa că să nu te mire când cel de lângă tine va pleca cât de repede poate.

Horoscop despărțiri octombrie

Capricornii, în special cei care au relaţii mai proaspete , -ar putea să treacă prin momente grele. Observă că partenerul începe să se îndepărteze și procedează și nativul Capricorn la fel, așa că relația se va încheia curând. Luna aceasta să nu aveți așteptări de la nimeni, pentru că veți avea parte numai de dezamăgiri.

Undeva pe la jumătatea toamnei, există riscul unui conflict destul de mare, o ceartă care pentru Vărsători va fi fatală. Se poate ajunge rapid la o despărțire dacă nu comunicați și nu țineți cont unul de părerile celuilalt. Cel mai bine ar fi să vă înțelegeți de vorbă bună, dacă vreți să evitați o despărțire definitivă.

Comments are closed.