Magazin

Horoscopul iubirii pentru luna iulie. Unii nativi sunt binecuvântați de astre

După ce lucrurile nu au mers așa bine luna trecută, totul se clarifică acum, iar atmosfera conflictuală și apăsătoare va fi doar ceva de domeniul trecutului. Lucruri încep să se limpezească și să revină la normal, încetul cu încetul. Chiar dacă nu poate fi vorba de surprize mari și povești de dragoste, dar este interesant cum aspectele referitoare la această lună sunt unele destul de bune, după toată nebunia de până acum. Află ce îți rezervă astrele din horoscopul iubirii pentru luna iulie.

Zodia Berbec

Vei da dovadă de o bună comunicare cu partenerul și veți clarifica până și cele mai complicate neînțelegeri. Tot ce n-a mers bine în iunie se ma mobiliza luna aceasta, la fel și dacă ai fost rănit din dragoste. Dacă ești singur, vei face un pas important către persoana care te atrage. Către finele lunii e posibil ca un partener din trecut să te caute.

Vezi și: Sfârșit de Iunie dureros pentru unele zodii. Acești nativi intră în mari Belele

Zodia Taur

Vei vedea realitatea cu alți ochi, ceea ce te va ajuta să te vindeci, să te rupi de trecut. Vei reuși să uiți o persoană care ți-a făcut mult rău, dar la care încă te mai gândeai. Pe de altă parte, va fi o lună foarte pasională pentru tine și tendința poate fi de a trăi momente intime cu un fost partener, după care ai tânjit mult la despărțire și de care îți era dor.

Citește și: Horoscopul lunii iulie 2022 – previziuni astrologice complete. Ele sunt cele mai norocoase zodii

Zodia Gemeni

Veți aprecia mult această lună și va rămâne în amintirea voastră pentru mult timp. Veți avea parte de experiențe interesante și veți ajunge să vedeți mai limpede situația actuală cu care vă confruntați. Există posibilitatea să dați peste o persoană nouă, care să vă învețe lecții importante. Pentru alți nativi este foarte posibil ca o relație de prietenie să se transforme într-una de iubire.

Zodia Rac

Te poți vindeca de o experiență dureroasă, din cauza căreia ai avut mult de suferit. Au fost momente dureroase, apăsătoare, care vor trece în domeniul trecutului imediat ce noua lună va sosi. De altfel, veți avea parte de un eveniment important la serviciu, care va influența pozitiv relația cu familia. Niște principii de viață, mentalități vor fi reanalizate acum și vor contribui la vindecarea ta.

Zodia Leu

Lucrurile vor merge mult mai bine în plan sentimental pentru lei și nu este exclusă posibilitatea de a transforma o relație de prietenie într-una de iubire sau de a intra doar într-o aventură de scurtă durată, dar care să își pună amprenta. Comunicare cu cei din jur se va îmbunătăți simțitor și poți profita de acest aspect pentru a-ți expune mai ușor sentimentele.

Zodia Fecioară

Fecioarele pot fi atrase de un partener de serviciu sau de o persoană pe care o cunoaște prin intermediul locului de muncă. Va fi o experiență interesantă, mai ales că aveți aceleași principii și idei. În cazul celor care sunt deja într-o relație, pot exista mici conflicte, dar care nu fac altceva decât să vă întărească iubirea și să vă aducă mai aproape.

Zodia Balanță

În această lună, de-a lungul parcursului tău, vei fi determinat să îți schimbi anumite principii la care credeai că nu poți renunța niciodată. Dacă aceste schimbări vor avea loc și vor rezista, ai șansa de a-ți găsi un partener de viață. Poate fi vorba să începi o relație cu o persoană cu care împărtășești aceleași idealuri de viață sau pe care ai cunoscut-o la un curs sau într-o călătorie.

Zodia Scorpion

Din cauza efectelor pe care le au mișcările karmice asupra zodiei tale, nu este exclusă posibilitatea de a cădea într-o aventură fără să vrei. Poți întâlni o persoană care să te atragă atât de mult, încât să îți pierzi mințile. Unii nativi au șansa să-și revizuiască acum o atitudine față de o experiență sentimentală avută în ultimele două luni, să o vadă cu alți ochi.

Zodia Săgetător

Ai ocazia în luna iulie să scapi de multe confuzii și chiar să reanalizezi cu alți ochi ceva care te-a marcat profund în ultimele două luni. Vei fi tentat să intri într-o nouă relație, dar vei vedea că e greu să construiești ceva de la zero și te vei retrage. Chiar o persoană apropiată, din cercul de prieteni, ar putea să te atragă după ce ați stat mai mult împreună.

Zodia Capricorn

Muncești mult și majoritatea timpului stai la muncă, ceea te va face să observi multe lucruri interesante la un coleg de muncă, pe care până acum nu le-ai luat în seamă. Asta te va atrage mult și poți duce lucrurile la un alt nivel. În cuplu se vor relua teme de dialog din ultimele două luni și acum vei avea șansa să le vezi din altă perspectivă.

Zodia Vărsător

Luna iulie va aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana iubită, dar și a viziunii de viitor pe care o ai, a ideilor, a unei mentalități. Totuși, spre final pot apărea discuții cu partenerul legate de situația materială și de faptul că unul produce mai mult, iar altul cheltuie mai mult decât ar trebui. Cei singuri vor căuta cu interes persoane noi.

Zodia Pești

Luna iulie te va ajuta să comunici mai bine cu cei din jur, în special cu familia și să-ți rezolvi niște probleme legate de trecut, cărora credeai că nu le vei mai găsi rezolvare. Posibil să vezi cu alți ochi o situație sentimentală către finele lunii, ceea ce va aduce doar vești bune. Cei dintr-o relație pot realiza că partenerul nu le oferă atenția pe care o merită.

Comments are closed.