Magazin

Horoscopul săptămânii 11-17 iulie. O zodie începe o nouă viață

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna viitoare. Citește în continuare horoscopul 11-17 iulie 2022. Vezi cum îți merge în următoarea perioadă!

Berbec

Încercați să păstrați viața de familie și cea profesională separate în această săptămână. Iubitul tău nu vrea neapărat să știe amănuntele a ceea ce au spus și făcut colegii, iar locul de muncă nu este locul potrivit pentru a vorbi despre viața personală.

Taur

Este nevoie de un proces decizional comun în această săptămână. Implică-i și pe alții în alegerile majore și fă-ți loc dacă partenerul sau un membru al familiei nu se simte la fel de curajos ca tine.

Gemeni

Tactul este important în această săptămână, atât la locul de muncă, cât și acasă. Păstrarea unui secret s-ar putea dovedi difi cultă. Acest lucru ar putea fi pentru un motiv bun și interesant, dar ar trebui să faci toate eforturile pentru a păstra tăcerea până când este potrivit să vorbești.

Rac

Conștiința ta socială este înțepată săptămâna aceasta de ceva ce auzi, vezi sau citești. Luați măsuri pozitive pentru a schimba situația. Rareori suntem atât de neputincioși pe cât ne simțim, iar cea mai mică acțiune poate face diferența.

Leu

Trebuie să te confrunți cu o dilemă etică, dar morala ta este puternică. Dați un exemplu, mai ales dacă aveți copii. Nu este suficient să vorbești ca lumea.

Fecioară

S-ar putea să vă simțiți prins între dorința de intimitate și nevoia de a vă pune în valoare talentele. Deși nu ești o persoană care să te împingă în față, săptămâna aceasta este important să-ți promovezi abilitățile.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Balanță

Te poți aștepta să fii în centrul atenției în această săptămână, spre marea ta antipatie. Ține-ți capul sus și mergi înainte. Totul va trece cu bine.

Scorpion

Perfecționează-ți abilitățile de comunicare – uneori mesajul tău se pierde pentru că emoțiile îți întunecă ceea ce spui. Acum este șansa ta de a vorbi și de a fi auzit, așa că fă-o să conteze.

Săgetător

Ferește-te să divulgi secrete de familie, mai ales dacă nu sunt chiar ale tale de împărtășit. Relațiile cu socrii și familia extinsă ar putea fi dificile în această săptămână; soluția este să te apropii de ei mai degrabă decât să încerci să “câștigi”.

Capricorn

Creativitatea ta este puternică și te vei bucura de orice oportunitate de a te implica în activități artistice. Tinerii vă inspiră și ei, așa că puneți mâna pe copii. Dacă nu aveți, împrumutați unii!

Vărsător

Dacă ești obosit în această săptămână, gândește-te la dieta ta și la nivelul de exerciții fizice. Ai fi uimit de câtă diferență pot face câteva modificări nutriționale.

Pești

Săptămâna aceasta se referă la parteneriate și prietenii, așa că lucrează cu alții pentru a smulge ce e mai bun din oportunitățile din jurul tău. Puneți-vă laolaltă ideile și energia și puneți la cale o muncă de echipă.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.