Magazin

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu; prezentat pe Antena 3.

Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu luna traversându-le semnul, deci sunt energici, sunt vioi, fac lucrurile doar așa cum le dictează sufletul. Miercuri, tensiuni financiare și se pot certa sau intra în conflict pentru asta cu tot felul de persoane, mai ales acelea care li se par incorecte, mai ales acelea care trebuiau să facă lucruri pentru Berbeci și n-au făcut. Pentru a doua jumătate a săptămânii, vineri, în special, și sâmbătă, drumuri sau informații. Oricum mintea circulă foarte repede de la o idee la alta, de la o știre la alta și e posibil să facă și ceva drumuri.

Taur

Pentru Tauri, un început de săptămână mai molcom, mai mult stau și observă luni și marți, în prima parte a zilei, însă marți după-amiază și mai ales miercuri, ziua cea mai tensionată, izbucnesc, sunt ușor de iritat, pot fi nemulțumiți, relații dificile cu superiorii, cu autoritățile, dar măcar sunt transparenți, sunt sinceri și spun ce au de spus. Pentru vineri, interes financiar, tot felul de calcule și au de luat niște decizii de destin, deci felul în care contină de acum înainte este important, Drumuri în weekend.

Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna începe bine, poate chiar au un tonus foarte bun, optimism, își fac planuri de viitor, discută mult despre aceste viziuni pe care le au în legătură cu rezolvarea unor lucruri. Miercuri, dificultăți, situații neașteptate, nu atât din cauza unei persoane, cât pur și simplu în lanțul evenimentelor se pot întâmpla lucruri pe care nu le controlează și cel mai bine ar fi să le accepte pentru moment, că ele își urmează propriul curs. Joi după-amiază și vineri, au mai multă forță, mai multă claritate, pot lua decizii sau se pot poziționa într-un mod mai constructiv față de evenimente. Ceva cheltuieli în weekend.

Rac

Pentru Raci, autoritari și foarte bine înfipți în poziția lor, luni și marți, își apără opiniile, nu se lasă intimidați de șefi, știu cine sunt și știu ce vor să facă, care sunt țintele lor. Miercuri, tensiuni din cauza faptului că se pot simți singuri, părăsiți de prieteni sau nu au cu cine să discute sau nu au nici o perspectivă foarte clară de viitor pentru că și-au asumat riscuri și aceste riscuri încep să bată la ușă. Vineri iau niște hotărâri de destin, își schimbă dispoziția, sunt din nou în curaj și cumva se simt inspirați de viață. 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Leu

Pentru Lei, începutul de săptămână poate veni după ceva vreme cu niște rezolvări în acte sau cu niște răspunsuri pe cale oficială, asta numai dacă sunt insistenți. Miercuri, tensiuni în raporturile lor cu alții, au o poziție de neînțeles pentru cei din jur, nu se împacă bine cu persoanele retrograde sau conservatoare, vin cu niște puncte de vedere sau soluții foarte originale, sunt foarte conectați la viitor, viitor pe care nu toată lumea îl înțelege, de aceea trebuie să își urmeze propria cale. Pentru vineri, iau niște hotărâri mari, de destin, privind viitorul lor. 

Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna începe cu negocieri legate de câștiguri, drepturi și obligații cu o persoană cu care colaborează. Mai ales dacă li s-a făcut o propunere săptămâna trecută, acum, la începutul săptămânii, în primele zile, vor să știe exact ce primesc, dar și ele ce au de oferit. Miercuri, tensiuni din cauza unor acte care nu sosesc sau a unor directive care le obligă să își schimbe demersurile profesionale și se simpt puțin constrânse. Tocmai asta le ajută să fie mai ingenioase și mai creative, să găsească soluții pe care probabil le vor găsi joi după-amiază sau vineri, când au aspecte de curaj, își asumă noi drumuri în viață.

Balanță

Pentru Balanțe, luni și marți sunt zile importante în tot ce înseamnă relații personale; ce vor ele de la celălalt, cum se poziționează într-o relație, cât de importantă e relația pentru ele. Miercuri, tensiuni tot cu persoanele apropiate și sunt surprinse de o schimbare de optică, de atitudine sau de niște decizii pe care colaboratorul, partenerul le ia. Lucrul acesta le cam trage preșul de sub picioare, dar imediat, vineri, după ce au procesat informația, iau niște hotărâri de destin care schimbă situația, care le deschid un nou culoar.

Scorpion

Pentru Scorpioni, luni și marți, muncă inovativă, curajoasă și avangardistă. Au o viziune nouă sau își dau seama de niște lucruri care pot fi făcute altfel decât toată lumea, la muncă, și asta îi motivează. Miercuri, tensiuni, nu au colaboratorul pe care să se bazeze sau până explică ei ce au înțeles, ce au văzut și că acum e momentul să înceapă un proiect, celălalt se prinde mai greu și asta le dă sentimentul că îi întârzie. Joi după-amiază și vineri iau niște hotărâri mari, dar alături de cineva pe care probabil că în sfârșit îl lămuresc. În weekend, afaceri.

Citește în continuare pe Antena 3.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.