Magazin

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021. Mihai Voropchievici: Vărsătorii dau lovitura, Fecioarele își fac bagajul

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021 cu Mihai Voropchievici. Specialistul în numerologie a făcut previziuni importate care vizează toate zodiile. Află ce îți rezervă următoarele zile în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 14-20 iunie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, despre ce rezervă runele zodiilor în această săptămână.

Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec este o săptămână bună să-și rezolve problemele. Vor face asta mai ușor decât își imaginau, ajutați de persoane apropiate.

Zodia Taur

Taurii se bucură de belșug săptămâna aceasta. Le ies toate bine și tot ce fac merge ca pe roate. Cele mai mari visuri au șansa să devină realitate în următoarele zile.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni nu va fi neapărat o săptămână ușoară. Din nou vor fi nevoiți să fie puternici ca să treacă peste anumite probleme. Mihai Voropchievici spune că aceasta este o probă karmică pe care trebuie să o treacă.

Zodia Rac

În această săptămână, nativii zodiei Raci își demonstrează abilitățile de șefi și de capi de familie.

Zodia Leu

Leii sunt sfătuiți să fie atenți la fiecare mișcare pe care o fac în această săptămână. Se află pe nisipuri mișcătoare și trebuie să aibă grijă, ce spun și ce fac.

Zodia Fecioară

Fecioarele își fac bagajul săptămâna aceasta. Nu, nu se mută ci pleacă într-o vacanță prin care se vor deconecta de la tumultul cotidian.

Zodia Balanță

Balanțele au o săptămână de foc. Apar multe inconveniente, conflicte și trebuie să fiți pregătiți să înotați în ape tulburi.

Zodia Scorpion

Scorpionii au o săptămână bună, care le aduce relaxare și bucurii. Au ocazia să se deconecteze de la tot ce s-a întâmplat în viața lor în ultima vreme.

Zodia Săgetător

Săgetătorii trebuie să se țină bine pentru că vor afla un adevăr care le va zgudui lumea. Îi poate marca și le poate schimba viața.

Zodia Capricorn

Nici pentru nativii zodiei Capricorn nu va fi ușor. Și ei vor avea o dispută săptămâna aceasta, dar partea bună este că la final vor ieși învingători.

Zodia Vărsător

Vărsătorii dau lovitura, anunță numerologul Mihai Voropchievici. Acești nativi se vor bucura de un salt calitativ în existența lor.

Zodia Pești

Peștii vor avea parte de schimbări majore în viitorul apropiat. Este vorba despre lucruri bune care se întâmplă în viața lor.

Comments are closed.