Magazin

Horoscopul săptămânii 17-23 mai 2021, Camelia Pătrășcanu. Leii intră în conflict, Balanțele culeg roadele muncii

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul săptămânii 17-23 mai 2021. Se anunță o săptămână foarte centrată pe muncă. Totul se va concentra în jurul sarcinilor de la job și va trebui să tragem tare să demonstrăm că suntem capabili să aducem plus valoare la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 17-23 mai 2021

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit, la Antena 3, despre previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte. Află ce îți rezervă săptămâna în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt foarte bine organizați și știu tot ce au de făcut în săptămâna care urmează. Iau lucrurile pas cu pas și sunt foarte concentrați. În zilele de marți și miercuri pot lua decizii creative, iar spre finalul săptămânii de vor trebui să arate că pot să lucreze și în echipă.

Zodia Taur

Taurii încep săptămâna cu ședințe la birou și alte chestiuni administrative care trebuie rezolvate din timp. Spre jumătatea săptămânii vor fi nevoiți să ia niște decizii prin care să repare greșeli din trecut. Ar putea apărea și niște discuții în familie, tot din cauza unor probleme administrative. Spre finalul săptămânii, lucrurile se așează și vor petrece timpul în familie.

Zodia Gemeni

Mintea Gemenilor stă numai la bani, în această săptămână. Cum să-i facă, cum să-i înmulțească și așa mai departe. Este o săptămână bună pentru întâlniri de business, dar și discuții în familie, în care se clarifică anumite lucruri. Weekend-ul le aduce multă iubire.

Zodia Rac

Racii vor avea parte de o săptămână foarte bună, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Acționează cu grijă astfel încât să nu mai repete greșelile din trecut. Se centrează pe bani și reușesc să îi și facă, iar weekend-ul și-l dedică familiei.

Zodia Leu

Leii au intuiție bună săptămâna aceasta și asta îi ajută mult pentru că sunt predispuși să intre în conflicte. Pot apărea probleme în relația cu șefii, sau chiar cu autoritățile, mai ales în zilele de marți și miercuri. Spre finalul săptămânii, se vor mai relaxa, iar în weekend pleacă în vizită la rude.

Zodia Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, discreția este cuvântul de bază luni, marți și miercuri. Pot afla informații care să le dezamăgească așteptările, însă spre finalul săptămânii vor găsi soluții și vor face în așa fel încât situația să se așeze. Este o săptămână care le cere să fie atente la ce fac ceilalți, ca să poată reacționa în consecință.

Zodia Balanță

Balanțele culeg roadele muncii de până acum. Nativii acestei zodii au parte de o săptămână foarte bună în care stăpânesc foarte bine lucrurile. Sunt lăudați pentru munca pe care o fac și asta le dă o stare de relaxare.

Zodia Scorpion

Scorpionii încep săptămâna în forță, cu agenda plină, foarte multe lucruri de făcut. Sunt implicați în diverse proiecte, merg la ședințe, planifică, decid. Hotărârea și determinarea sunt cuvintele de ordine pentru Scorpioni, în această săptămână. La finalul săptămânii vor veni și aprecierile pentru toată munca depusă.

Zodia Săgetător

Săgetătorii primesc critici de la cei din jur, în special din partea partenerului de viață. Fiți deschiși, ascultați ce vi se spune pentru că nu este cu rea intenție. Este important să vă aplecați atenția și spre nevoile celorlalți ca să luați decizii foarte bune.

Zodia Capricorn

Săptămâna aceasta pune accent pe relațiile sentimentale. Sunt mai atenți ca niciodată la nevoile celorlalți, la reacțiile pe care ei le au, și așa mai departe. La jumătatea săptămânii pot apărea cheltuieli neprevăzute legate de niște reparații. Petreceți weekend-ul în familie.

Zodia Vărsător

Vărsătorii se vor vedea nevoiți să revină la niște proiecte din trecut, pe care nu le-au încheiat așa cum ar fi trebuit. Atenție la bani! Sunteți tentați să cheltuiți mult pentru niște plăceri, sau pentru a mulțumi pe cineva.

Zodia Pești

Este o săptămână productivă pentru nativii zodiei Pești. Dau randament maxim la locul de muncă și vin cu idei și soluții ingenioase care le atrag laude din partea colegilor și chiar a superiorilor. În plan sentimental, relația cu partenerul de viață decurge minunat.

Comments are closed.