Magazin

Horoscopul săptămânii viitoare prezentat de Camelia Pătrășcanu. Previziuni 8-14 august 2022

Urmează o săptămână destul de agitată, cu mai multe fenomene astrologice importante.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Efectul Lunii Pline din august pentru toți nativii (Video)

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru 8-14 august 2022 – vezi toate zodiile. Previziuni importante!

Berbec

Pentru Berbeci, începutul de săptămână aduce tot felul de acțiuni ce implică acte sau întâlniri cu autorități și se discută mult pe baza drepturilor și obligaților. Pot lua decizii foarte importante ce vizează benefic banii, în zilele de marți și miercuri. Pentru joi și vineri, rămâne să analizeze dacă locul lor acum, într-un anumit context colectiv, prieten sau grup de lucru e potrivit sau nu e potrivit, dacă urmează un anumit lider sau nu. Relaxare în week-end.

Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu calcule financiare, vor să-și știe drepturile și ce profit pot avea de pe urma drepturilor lor. Marți discută despre asta și miercuri chiar, cu autoritățile sau pe acte și contracte, vorbesc despre cum pot ieși mai bine și speculează foarte bine orice atu de pe urma muncii făcute deja. În a doua jumătate a săptămânii, dar și vineri, sâmbătă relația cu un șef poate fi un pic mai aspră și pot reacționa pentru că au Marte în zodia lor. În week-end, petrec cu prietenii.

Gemeni

Pentru Gemeni, foarte importante sunt relațiile și întâlnirile, negocierile, cuvintele care se spun toată săptămâna. Luni au întâlniri importante și pot primi niște sfaturi foarte utile. Marți și miercuri banii lor sunt importanți, ce cheltuie, ce investesc și ce urmează să câștige. Și calculează și în funcție de ce doresc ceilalți sau ce slăbiciune au, cum ar putea să colaboreze mai bine cu ceilalți. Pentru a doua jumătate a săptămânii, atenție la drumuri pentru cei care și-au calculat sau și-au proiectat vineri și sâmbătă drumuri, poate unele sunt amânate.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Rac

Pentru Raci, muncă luni, dar nu singuri, ci în colaborare. Trebuie să citească bine, să înțeleagă bine un contract pentru a ști drepturile și obligațiile. Bună colaborare, marți și miercuri mai ales cu persoane în vârste sau foarte experimentate, care pot veni cu niște soluții ingenioase. De asemenea, bune sfaturi și de la prieteni. Pentru a doua jumătate a săptămânii, fără cheltuieli. Vineri și sâmbătă în special, cineva le poate cere un ajutor și consumă timp, energie și chiar bani pentru asta. Călătorii, în week-end.

Leu

Pentru Lei, imaginație și creativitate, sunt într-o formă foarte bună luni și au chef de lucruri și de chiar de experimentat. Muncesc pe rupte marți și miercuri, cu foarte bune rezultate vizibile pentru toată lumea și mai ales de către autorități. Au o mână forte cu care își conduc afacerile sau activitățile. În a doua jumătate a săptămânii, atenție la relațiile personale. N-au chef de cineva sau sunt indispuși, dar vor da răspunsurile cu multă onestitate. În week-end, alături de persoana dragă.

Fecioară

Pentru Fecioare, începutul de săptămână e cu concentrare intelectuală pe niște lucruri de rezolvat. Marți și miercuri sunt într-o formă formidabilă. Răspunsuri foarte bune pe cale oficială, ce vizează și banii, și proiecte care avansează frumos. Pentru joi și vineri e posibil surescitarea, prea multă muncă, oboseală și ar fi bine să pună frână, mai ales pe activitățile neplăcute care nu au aspecte astrale foarte bune, deci fără efort prea mare. În week-end, petrec alături de prieteni.

Balanță

Pentru Balanțe, foarte bună ziua de luni pentru vizite, diligențe, demersuri și drumuri pe la tot felul de oficii, pentru că se pot rezolva lucrurile. Marți și miercuri lucrează foarte bine, atmosferă bună în casă, colaborează bine cu cei apropiați și ies bine la bani, cumva, cu bani puțini fac lucruri mari. Pentru joi și vineri, sentimental nu stau prea bine, în sensul că și-ar dori ceva ce nu pot avea în acest moment, iar în week-end servicii pentru ceilalți, dar și grijă pentru sănătate.

Scorpion

Scorpionii, luni au preocupări financiare, muncesc, dar pot câștiga. Nu muncesc așa de mult, dar își dau seama cum pot câștiga ușor. Marți și miercuri se mai uită prin hârtii și fac foarte bine, pentru că pot avea niște soluții foarte bune la niște aspecte juridice sau administrative care le reglează munca în acest moment. În plus, drumuri bune, discuții bune, sfaturi bune. Pentru sâmbătă, atmosferă mai rece în casă sau atenție să nu se strice ceva de care nu aveți acum chef și timp să reparați.

Horoscop 8-14 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, în continuare pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.