Media

Ilie Năstase a răbufnit în timpul unui interviu. Ce nu i-a plăcut la soția lui

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt doi soți nonconformiști. Au anulat divorțul, și-au mai dat o șansă, în ciuda neînțelegerilor dintre ei. Dacă fostul mare tenismen nu vorbește despre căsnicie și despre problemele din cuplu, soția lui este mult mai deschisă, și se pare că tocmai asta îl enervează pe Năstase.

Ilie Năstase deranjat de vorbele soției sale. S-a supărat chiar în timpul unui interviu

În cadrul unui interviu, Ioana Simion a vorbit despre relația cu soțul ei, despre cum se înțeleg, care sunt motivele de supărare și cum și-au petrecut vara. Soția fostului mare tenismen Ilie Năstase a spus că acesta are mare nevoie de ea și din acest motiv și-a călcat pe suflet și a încercat să meargă mai departe.

E cunoscut faptul că cei doi au fost la doar un pas distanță de divorț, în urma unui scandal unde a fost solicitată intervenția polițiștilor. Atunci Ioana a plecat de acasă și a spus că nu crede că va mai reveni la Ilie.

Totuși, lucrurile s-au reglat pentru ei și au decis să renunțe la divorț.

Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu. Nu sunt geloasă, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de el. Familia mea îl iubește și îl respectă. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el, a spus Ioana Simion în cadrul unei emisiuni tv.

Se pare că aceste cuvinte l-au supărat pe Ilie Năstase care s-a enervat chiar în timpul interviului. El a întrebat-o pe soția lui de ce l-a adus la tv și a spus că dacă știa pentru ce vine, nu ar mai fi venit.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase nu mai divorțează. Ce a făcut-o pe femeie să dea înapoi și să-l ierte pe Ilie

Deși Ilie a fost vizibil iritat, Ioana nu și-a pierdut calmul și i-a spus soțului ei că dacă dorește se poate ridica și rămâne ea să vorbească în continuare.

Comments are closed.