Media

Ilinca Vandici de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii

Ilinca Vandici a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatoarea de la Kanal D a avut o noapte grea, după cum chiar ea a anunțat. Vandici le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că este pe patul de spital. Moderatoarea emisiunii Bravo, ai stil! s-a filmat în timp ce făcea perfuzie.

Ce a pățit Ilinca Vandici de a ajuns la spital

Ilinca Vandici și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat cu branula la mână, pe patul de spital. Vedeta a declarat pentru redactia.ro că a făcut o criză de stomac și că a avut nevoie de intervenția medicilor.

Din fericire, nu a fost nevoie de internare, dar, în continuare, Ilinca Vandici face investigații pentru a descoperi ce este în neregulă și pentru a se vindeca.

Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru redactia.ro.

Chiar dacă trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate, Ilinca Vandici a ținut cont de fanii de pe Instagram și i-a anunțat ce i se întâmplă. În urmă cu doar două zile, prezentatoare tv a postat o poză de la o nuntă la care a participat și părea că se simte foarte bine.

Nu demult, Ilinca Vandici a fost plecată cu soțul și prietenii într-o vacanță în Zanzibar, de unde s-a întors cu multă energie bună.

De data aceasta am avut 15 costume de baie. Bagajul meu este foarte ordonat. Sunt o tipă practică, mi-am făcut de acasă ținutele pe zile, astfel încât să nu iau lucruri de care nu am nevoie. Bagajul meu a cântărit 23 de kilograme. Nu iau tocuri în vacanță, mi se par inutile când doresc să mă relaxez. Am avut papuci, sandale comode și ținute pentru vară, a spus Ilinca Vandici pentru Click!.

Vedeta a spus că s-a bucurat din plin de această vacanță, s-a relaxat și a reușit să se deconecteze total.

Comments are closed.