Media

Imagine de excepție cu Klaus Iohannis. Cum arăta președintele la 17 ani

Klaus Iohannis, președintele României, a publicat astăzi o imagine de excepție cu ocazia zilei de 1 iunie. Nostalgic și sensibil din fire, președintele a căutat printre fotografiile vechi și a găsit una cu el din adolescență, care a provocat o mulțime de controverse și a atras atenția internauților.

Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani

Cu ocazia zilei de 1 iunie, președintele Klaus Iohannis a publicat o imagine din copilăria sa. La 17 ani, președintele era deja foarte elegant, îmbrăcat la costum și cravată și avea un aer serios. Încă de pe atunci părea a fi un bărbat în toată firea, cu gânduri mari de viitor.

Fanii au fost foarte încântați de fotografie și i-au adus multe laude președintelui. Imaginea a fost deliciul acestei zile de 1 iunie.

 

„Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului”, este textul care însoțește poza, care a strâns până acum peste 50 000 de aprecieri pe Facebook.

Mesajul lui Iohannis de 1 iunie pentru copii

Președintele Klaus Iohannis a participat marți, 1 iunie, la deschiderea celei de-a doua ediții a concursului Cotroceni Creativ Junior, organizat la Muzeul Național Cotroceni, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Președintele a fost extrem de emoționat și surprins de talentul copiilor și le-a transmis toate cele bune, încurajându-i să lupte în continuare, să aibă încredere în ei și să-și urmeze visul, pentru că asta este cel mai important.

„Se vede că unde este multă suferință, este și multă speranță și vă mulțumesc că voi ați venit cu speranța. Sunt convins că veți rămâne artiști dedicați și o să mai auzim multe despre voi.”, le-a spus Preşedintele României copiilor prezenți la vernisaj.

Puțini știu că și Iohannis este un mare iubitor de arte și a fost foarte talentat când era copil. Iohannis a luat ani la rând lecții de dans dintotdeauna i-a plăcut să danseze dansuri de societate. De asemenea, conducătorul statului a luat și cursuri de bune maniere, de care dă dovadă mai mereu.

În anul 1983, Iohannis a absolvit studiile de fizică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Ulterior, a fost profesor de fizică la diverse unități de învățământ. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.

Comments are closed.