Media

Imagini cu adevarata mama a lui Fuego

Imagini de colecţie cu adevărata mamă a lui Fuego au fost prezentate, duminică, la Antena 3.

După celebra melodie “Împodobeşte, mamă, bradul”, pe care o cântă împreună cu Irina Loghin, de Fuego s-a lipit eticheta că ar fi băiatul celebrei cântăreţe.

În realitate nu este aşa, iar Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, ne-a arătat imagini cu mama sa, duminică, în exclusivitate, la Antena 3.

Am cea mai frumoasă mamă din lume şi am împlinit visul mamei mele. A spus că dacă ea nu şi-a îndeplinit visul, copilul ei trebuia să devină artist.

Citește aici: Fuego, despre pierderea tatălui: “E cea mai mare dramă a vieţii mele. A plecat în două minute”

Luni, Paul Surugiu împlineşte 45 de ani şi ne-a dezvăluit care este drama vieţii lui, după ce şi-a pierdut tatăl.

Cel mai greu moment a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute“, a povestit Fugo, la Antena 3.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.