Media

Împăcare-șoc în showbiz! Din nou împreună, la un an de la divorț

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de despărțiri, dar se pare că mai au loc și evenimente plăcute în plan sentimental. Două vedete de la noi din țară s-ar fi împăcat acum, la un an de la divorț. Chiar fostul iubit al femeii a făcut marele anunț.

Andrei Ștefănescu și Antonia, din nou împreună

Andrei Ștefănescu și Antonia au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de opt ani, după care au divorțat. Femeia a fost implicată într-o altă relație cu Vincenzo Aiello. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite și de atunci au început o frumoasă poveste de iubire.

Se pare că lucrurile nu au funcționat bine prea mult timp. Italianul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Antonia, dar a ținut să precizeze că au avut o relație frumoasă și experiența l-a marcat plăcut, chiar dacă s-a terminat. Cât despre împăcarea acesteia cu Andrei, a preferat să nu facă declarații, dar a lăsat de înțeles că cei doi s-ar iubi din nou.

„ A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…’, a declarat italianul.

De au divorțat Andrei și Antonia

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în urmă cu aproximativ un an, după opt ani de iubire. Cei doi au fost împreună șapte ani fără acte și un an legați oficial, dar apoi au decis să se despartă. Lucrurile nu mai funcționau deloc între ei și au considerat că mai bine merg pe drumuri diferite.

Cei doi au divorțat pe cale amiabilă și au rămas în relații foarte bune. Au păstrat mereu legătura de dragul copilului pe care îl au împreună și s-au asigurat că nu îi lipsește nimic acestuia. Se pare că nu au putut sta prea departe unul de celălalt și nici nu s-au putut îndrăgosti de altcineva, motiv pentru care s-au împăcat.

Comments are closed.