Media

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian spune adevărul. Neagă toate acuzațiile legate de avere: „Sunt doar minciuni!”

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea. Celebrul artist a plecat fulgerător dintre noi, când nimeni nu se aștepta. De atunci a pornit un mare scandal între membrii familiei sale și impresarul lui, cel care i-a fost mai mult decât un colaborator, și cearta parcă nu se mai termină.

Impresarul lui Mâțu rupe tăcerea

Una dintre surorile lui Petrică Mâțu Stoian a făcut recent declarații despre fratele său și impresarul acestuia. Femeia a precizat că el i-ar fi interzis să mai păstreze legătura cu familia și tot Gușman l-ar fi împins să treacă averea pe numele lui, acuzații pe care bărbatul le combate.

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, spune că declarațiile familiei artistului sunt numai minciuni. Colaboratorul lui precizează că Mâțu nu a trecut averea pe numele lui, pentru că nu știa că moare și nu se pregătea pentru așa ceva.

Doru precizează că mai au bunuri comune, având în vedere că împreună administrau o firmă. Cât despre mașina despre care Maria Tăchilă vorbea, aceasta ar fi tot la comun, pentru că este trecută pe firmă, lucru ce poate fi verificat, așa cum spune Doru Gușman.

”Este minciună 100%. Deci dacă ea a spus așa ceva minte. Cum să fie adevărat așa ceva. eu nu am nimic moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. Mie nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat. Casa este pe numele lui. Nu comentez acuzațiile ei, nu știu la ce se referă. Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este niciun fel de problemă.”, a declarat bărbatul.

Impresarul vrea să se facă dreptate

Doru Gușman spune că nu are niciun motiv pentru care să accepte toată umilința la care îl supune familia lui Petrică Mâțu Stoian, având în vedere că ei au avut o relație foarte bună și au fost ca doi frați. Impresarul spune că nici fiica sa nu a moștenit nimic de la Petrică, așa cum acuză sora acestuia.

Bărbatul spune clar că nu i-a interzis artistului să își vadă familia, ci el a decis să păstreze o oarecare distanță față de surorile lui. Cât despre vizitele în benzinărie sau la terase, mărturisește că Mâțu alegea terasele și el nu se implica în așa ceva.

 

Comments are closed.