Știri

UPDATE/ Bilanțul victimelor incendiului de la Constanța. În miez de noapte, oamenii au ieșit desculți în stradă

UPDATE/ Până la acest moment există opt persoane, victime ale incendiului din Constanța. Este vorba despre adulți, dar și copii. S-au intoxicat cu fum, sau au suferit arsuri și au fost transportați de urgență la spital.

Calvar în miez de noapte la Constanța după ce un incendiu a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc. Panicați, locatarii au ieșit desculți în stradă. Alarma s-a dat în jurul orei 01.00. Din primele informații rezultă că focul s-a extins cu repeziciune la apartamente.

Din nefericire, mai multe persoane, între care și copii, au fost intoxicate cu fum și au avut nevoie de intervenția medicilor. Au fost clipe de groază pentru locatarii blocului de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu.

Știrea inițială. Pompierii din judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa. 250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare.

Opt persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. Peste 30 de maşini au fost avariate.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

ISU Constanţa a fost solicitat să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc.

Incendiul a izbucnit de la două mașini din parcarea subterană

Focul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede. Incendiul fiind de proporţii a fost necesară solicitarea de echipe şi de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie având în vedere numărul mare al persoanelor implicate.

”250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 de oameni au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare”, au transmis forţele de intervenţie.

Mai multe persoane au aut nevoie de îngrijirile medicilor, iar opt copii şi adulţi au ajuns la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. În urma incendiului, 37 de maşini au fost avariate, 25 dintre ele aflate în parcare. Pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.