Știri

Incendiu de mari proporții la un depozit de instalații sanitare. Au intervenit peste 100 de pompieri

Un incendiu major a izbucnit vineri, 13 mai, în cursul amiezii, la un depozit de instalații sanitare de pe Calea Borșului, lângă Oradea. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care luptă cu flăcările. Peste 100 de pompieri sunt angrenați în acțiunea de stingere a focului.

Incendiu devastator la un depozit din Oradea

Incendiul izbucnit vineri dimineață pe Calea Borșului a cuprins o hală întinsă pe circa 4.000 de metri pătrați, în care funcționează două firme, inclusiv Cargus, specializată în servicii de curierat. Fumul se vede de la 30 de km.

Din fericire, toți angajații s-au evacuat la timp și nu există persoane rănite. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Echipajele au constatat că incendiul se manifesta violent la hala construită pe o suprafață de aproximativ 4000 de metri pătrați.

Acțiunea pompierilor a fost îngreunată de existența numeroaselor materiale combustibile ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări masive de gaze şi fum.

Peste 100 de pompieri militari bihoreni au acționat pentru stingerea unui incendiu de mari proporții, la o hala care adăpostește un depozit de materiale și echipamente sanitare și de climatizare și depozitul unei firme de curierat, a transmis ISU Bihor.

O persoană cu arsuri de gradul I. Altele două au făcut atac de panică

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, pe timpul intervenției, au primit îngrijiri medicale trei persoane. Două dintre ele au făcut atac de panică, iar o altă persoană a suferit arsuri de gardul I la nivelul mâinii.

Incendiul a fost localizat în aproximativ 40 de minute și stins în jurul orei 12.30, adică la 2 ore și jumătate de la izbucnire. În continuare echipajele de pompieri militari acționeaza pentru căutarea și lichidarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative.

Urmează ca pompierii să descopere care a fost cauza producerii acestui incendiu devastator.

Comments are closed.