Știri

Incendiu de proporții în Piața Delfinului din Capitală! 14 autospeciale încearcă să stingă flăcările

Un incendiu de proporții a izbucnit în Capitală. Un complex de 150 de metri pătrați din Piața Delfinului arde. În următoarele momente, 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje SMURD, un UTIM şi Detaşamentul Special de Salvatori în Piaţa Delfinului intervin la fața locului pentru a stinge flăcările.

Arde Piața Delfinului

Incendiul de la complexul din Piața Delfinului a izbucnit în urmă cu puțin timp și la fața locului deja au sosit echipajele de salvare. Flăcările s-au extins pe 150 de metri pătrați și incendiul este unul de amploare.

“Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori la Piața Delfinului. Arde pe 150 metri pătrați pe o parte a complexului, cu degajari mari de fum”, se arată într-o informare a ISU B-IF.

Pompierii au reușit să evacueze 30 de persoane, în timp ce alte 35 au ieșit singure. Traficul rutier în zonă a fost restricţionat de poliţişti pentru a permite autospecialelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să intervină. Intervenția este foarte dificilă din cauza fumului dens.

 

 

 

Comments are closed.