Știri

Incendiu DE PROPORȚII în Piatra Neamț! Multe locuințe sunt în pericol

Un incendiu de vegetație puternic a izbucnit în această seară în Piatra NEamț. Acesta este localizat pe dealul Pietricica și este vizibil din aproape tot orașul În momentul de față pompierii se luptă cu flăcările.

Flăcările se extind cu repeziciune din cauza condițiilor climatice

ISU Neamț transmite că arde vegetația uscată și flăcările se extind rapid din cauza vântului. Mai multe locuințe de la poalele dealului sunt în pericol să fie afectate.

Incendiul a ajuns aproape de locuințele din zonă, vântul este foarte puternic și împiedică toate eforturile pompierilor. Potrivit unor localnici din zonă, focul se duce spre str. Schitului, spre vilele de pe deal.

incendiu piatra neamt

incendiu piatra neamt

Locuitorii din zonă sunt disperați și încearcă cu orice preț să își salveze casele, potrivit ziarpiatraneamt.ro

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului intervin forțe și mijloacede la Detașamentul Piatra Neamț. Au fost solicitate forțe și mijloace de la Detașamentele de pompieri din Roman și Târgu Neamț.”, a transmis ISU Neamț.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Poliția Locală a transmis: „Arde simbolul orașului Piatra Neamț! Trist! Dar suntem acolo sa ne asiguram ca toți cetățenii care locuiesc in apropiere vor fi în siguranță. Mai mult, oferim sprijinul de care este nevoie, echipajelor ISU NEAMT.”

Poliția locală din Piatra Neamț a transmis un mesaj prin care anunță că își oferă sprijinul pentru stingerea incendiului.

Poliția Locală a transmis:„Arde simbolul orașului Piatra Neamț! Trist! Dar suntem acolo sa ne asiguram ca toți cetățenii care locuiesc in apropiere vor fi în siguranță. Mai mult, oferim sprijinul de care este nevoie, echipajelor ISU NEAMT.”

A fost făcut un apel către ISU Iași și ISU Bacău în vederea acordării ajutoarelor urgente.

Conform martorilor se pare că pe mai multe străzi din zonă s-a întrerupt deja curentul electric în locuințe, dar și iluminatul public.

 

Comments are closed.