Știri

Incendiu de proporții în Timiș! Fumul, vizibil de la o distanță mare

Un incendiu de proporții are loc în acest moment în județul Timiș. Flăcările ard de la ora 12.00, iar fumul poate fi observat de la kilometri bun distanță. A fost sesizată și Garda de Mediu, iar zeci de pompieri încearcă să stingă incendiul.

Ard peste 400 de kilometri de deșeuri

Zeci de pompieri intervin la fața locului acum pentru a stinge flăcăeile. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi de deşeuri materiale plastice.

La fața locului s-au deplasat de urgență doi ofițeri și 15 subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri din Timișoara, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, un container de stingere cu o capacitate de 7.000 de litri de apă și un echipaj SMURD.

Vezi și: Incendiu de proporții într-un tren cu sute de călători. Locomotiva a luat foc în mers

Pentru că situația este una dificilă, au fost alertate şi Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Becicherecu Mic şi Biled, dar şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Biarena Sânandrei.

Nu se știe din ce cauză s-a ajuns la acest incident, dar cert este că flăcările ard deja de la ora 12.00, iar fumul este vizibil de la o distanță foarte mare.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Comments are closed.