Știri

Incendiu în stațiunea Mamaia. Turiștii s-au panicat, pompierii luptă cu flăcările (VIDEO)

Incendiu puternic în stațiunea Mamaia. Focul a izbucnit la terasa unui restaurant. Turiștii s-au panicat, iar autoritățile au intervenit de urgență. În scurt timp, la fața locului au ajuns pompierii cu patru autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Incendiu la terasa unui restaurant din stațiunea Mamaia

Pompierii intervin pentru lichidarea focului. Potrivit ISU Dobrogea, incendiul se manifestă în zona Cazino, cu degajări mari de fum, pe aproximativ 400 mp la două terase cu posibiltăți de extindere la o a treia.

De asemenea, telegondola care traversează stațiunea a fost oprită. Pompierii acționează pentru limitarea propagării focului. La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe din partea autorităților.

Polițiștii au înconjurat zona și îi țin pe turiști departe de locul unde se manifestă focul.

În paralel, echipaje de la Primăria orașului Constanța ridică mașinile parcate în zona terasei cuprinse de incendiu și le predau proprietarilor în bulevardul Mamaia.

Potrivit Ziua de Constanța, la fața locului a ajuns și Horia Constantinescu, cel care ocupă funcția de director general al Direcției Gestionare Servicii Publice.

Există informații conform cărora focului ar fi pornit de la bucătăria restaurantului, însă deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

Din fericire nu au fost victime, însă au fost câteva persoane care au făcut atac de panică, iar personalul medical prezent la fața locului a intervenit pentru ei.

Urmează ca pompierii să descopere care este cauza producerii incendiului.

Comments are closed.