Știri

Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute la etajul al treilea de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. La fața locului se deplasează mai multe echipaje de pompieri.

Managerul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași spune că ar fi vorba despre un salon gol situat la etajul trei al clădirii.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje de pompieri.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Spitalul a fost înfiinţat în 1970 în actuala locaţie prin unificarea tuturor structurilor pediatrice existente în Iaşi În structura iniţială erau incluse 2 secţii de Pediatrie, o secţie de Chirurgie Pediatrică şi Ortopedie, secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, secţia Oncologie şi secţia de Prematuri. Profilele clinice sunt în marea majoritate unice pentru toată zona Moldovei.

Secţiile şi compartimentele de înaltă specialitate funcţionează începând din 1991 Spitalul de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” asigură asistenţă medicală pediatrică pt Iasi si pentru cele 7 judeţe ale Moldovei.

Știre în curs de acutalizare

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.