Știri

Incendiu la un spital din Târgu Jiu! Zeci de pacienți proaspăt operați au fost evacuați

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu la Spitalul „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu. Zeci de pacienți și cadre medicale se aflau în unitatea medicală la momentul izbucnirii incendiului, iar acestea au fost evacuate de urgență. Flăcările au pornit din liftul spitalului.

Zeci de persoane au fost evacuate

Potrivit ISU Gorj, a izbucnit un incendiu la spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Mai exact, Flăcările au cuprins liftul spitalului, după care s-au extins și către alte zone, motiv pentru care oamenii au foat evacuați.

Vezi și: Incendiu devastator! Un fost motel a fost cuprins de flăcări

Mai exact, aproximativ 33 de pacienți de la Chirurgie, care au trecut de curând prin diferite intervenții, au fost evacuați. Aceștia nu au avut nevoie, însă, să fie transferați la alte spitale, pentru că starea lor era una bună și au putut face față celor întâmplate.

”Sunt degajări de fum pe casa liftului. Sunt evacuate 33 de persoane de la secția Chirurgie”, a informat ISU.

Se pare că incendiul a pornit din cauza unui cablu suprasolicitat din casa liftului. Pacienții au fost e acuzați preventiv, dar niciunul Nu a avut nevoie de ajutor după cele întâmplate. Toți oamenii aflați înăuntru sunt in afara oricărui pericol, iar echipajele de salvare au ajuns la timp și au lichidat incendiul în timp util.

„Au fost degajări de fum de la un cablu suprasolicitat din casa liftului. Cele 30 de persoane au fost evacuate preventiv la locul de evacuare din curtea spitalului“, a informat ISU Gorj.

Comments are closed.