Media

Începe Mireasa – sezonul 4. Când are loc prima ediție

Pregătiri pentru un nou sezon de Mireasă. Îndrăgitul show matrimonial de la Antena 1 a ajuns la sezonul numărul 4 și își va face debutul pe micile ecrane la sfârșitul lunii august. Și de această dată, la cârma emisiunii se va afla vedeta de televiziune Simona Gherghe.

Când începe Mireasa – sezonul 4, la Antena 1

Prima ediție din noul sezon Mireasa, produs și difuzat de postul de televiziune Antena 1 va avea loc pe 28 august 2021. Noi concurenți vor păși în casa Mireasa, cu emoții mari și dorința de a-și găsi sufletul pereche.

Din sezoanele trecute ale emisiunii care a purtat de-a lungul timpului, mai multe denumiri, sunt cupluri care au rămas împreună, au făcut familii, au copii și sunt fericiți și în ziua de astăzi.

Radu și Mădălina din sezonul cu numărul 2 al show-ului matrimonial prezentat de către Simona Gherghe au făcut cununia civilă în emisiune, iar curând va avea loc și nunta lor, pe care au organizat-o până la cel mai mic detaliu. Cei doi sunt stabiliți în Iași, orașul natal al Mădălinei.

Sezonul cu numărul trei a fost câștigat de către cuplul format din Maria și Liviu care au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro.

Pe 28 august vom afla care sunt noii concurenți de la Mireasa. Vor fi fete și băieți însoțiți de mame.

Multe surprize în sezonul 4 de Mireasa

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial de la Antena 1 au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, și au votat ce vor să vadă în noul sezon al emisiunii care va începe pe 28 august.

Astfel, în prima săptămână de live-uri din noul sezon, se face un nou sondaj în aplicație în care una singură dintre cele 3 va fi câștigătoarea finală și astfel introdusă în mecanismul de desfășurare al sezonului următor.

Emisiunea Mireasa este un reality show matrimonial care a reușit să creeze dependență în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat.

Comments are closed.