Media

Începe Next Star, emisiune prezentată de Dan Negru. Cine a fost câștigătorul sezonului 9

Next Star este una dintre cele mei interesante și de succes emisiuni din țara noastră. Conceptul este iubit de cei de acasă și fiecare sezonul a prins bine la public. Cel de-al zecelea sezon apare acum pe micile ecrane, peste doar câteva zile, după mult timp în care echipa și cei de acasă au aștept acest moment. Vezi când are loc prima emisiune și ce s-a schimbat de la ultimul sezon.

Când începe Next Star

Next Star este o emisiune de talente pentru copii, care face furori la noi în țară. Așa cum s-a întânplat în multe cazuri, filmările au fost oprite anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. În primăvara anului 2020, o singură ediție a sezonului 10 a putut fi difuzată, după care a fost declarată starea de urgență în România și nu au mai putut continua filmările.

Anul acesta, filmările au avut loc în maximă siguranță, ca la orice alt show. Toți cei care au participat, concurenții, echipa de la Antena 1, au fost testați și au respectat toate regulile de igienă.

Sezonul 10 va începe sâmbătă, pe 22 mai, pe Antena 1, începând cu ora 20:00. În ceea ce privește juriul, nu au existat schimbări. Șerban Copoț își reia rolul de coprezentator și rămân la masa unde se dă verdictul tot Loredana Groza, Dorian Popa și Ștefan Bănică Jr.

Cei trei jurați sunt fericiți că revin printre cei mici, dar cel mai entuziasmat a fost celebrul cântăreț Dorian Popa, care deja începuse să se gândească tot mai mult la filmări și la numerele celor mai talentați copii.

‘Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Ştiţi când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie şi abia aştepţi să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moşul? Eh, aşa eram eu în aşteptarea continuării filmărilor pentru Next Star.

Şi abia aştept să începem difuzarea pentru că avem nişte copii extrem de talentaţi, extrem de buni şi care sunt ca nişte radiatoare de energie pozitivă. Abia aştept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star’, a spus Dorian Popa.

Câștigătorul sezonului 9 Next Star

Câștigătorul sezonul 9 a fost Mihai Dobre, un copil de doar 8 ani din Bucureşti, care i-a uimit pe toţi cu inteligența sa și a reușit să demonstreze că este un geniu, drept pentru care a fost răsplătit cu 20.000 de euro.

Mihai a făcut o demonstrație de calcul japonez (înmulțiri şi împãrţiri de ordinul bilioanelor şi miliardelor), cu ajutorul unui soroban (o cutie de numărat originară din Japonia), și a fãcut adunãri în minte, contracronometru, în timp ce gãsea antonime pentru cuvintele rostite de prezentatorul Dan Negru.

Comments are closed.