Știri

Începe Programul Litoralul pentru Toți. Cu câți lei te poți caza pentru o noapte

Duminică, 22 mai, începe oficial Programul Litoralul pentru Toți. Cei care își doresc să ajungă la mare anul acesta, se pot orienta deja după oferte. La începutul verii, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât în plin sezon. Iată ce trebuie să știe cei interesați și care sunt prețurile în această perioadă.

A început Programul Litoralul pentru Toți

Programul social „Litoralul pentru toți” a început duminică, 22 mai! Turiștii care vor să deschidă sezonul estival se pot caza în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră. În această perioadă tarifele pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană. Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Aflați că pentru ediția din acest an și-au anunțat participarea zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Este important de precizat că, la fel ca în anii trecuți, pachetele turistice pot fi plătite și cu vouchere de vacanță. Până pe 19 iunie, prețurile sunt cu până la 70% mai mici, astfel încât, în aceste zile, turiștii se pot caza la hoteluri unde plata pornește de la 34 de lei pe noapte. Cei care preferă cazare cu all-inclusive trebuie să scoată din buzunare începând de la 160 de lei/noapte de persoană, la un hotel de trei stele pentru minimum 3 nopți de cazare.

Cel mai ieftin pachet pentru turiștii care vor să meargă la mare

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 40 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare.

Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Comments are closed.