Știri

Incident în timpul Congresului PNL. A fost solicitat ajutor prin 112

Incident la Congresul organizat de Partidul Național Liberal. A fost solicitat ajutor prin apel la 112 după ce o persoană a căzut de pe scenă. Este vorba despre un delegat în vârstă de 71 de ani. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a preluat bărbatul pe targă și l-a transportat la spital.

SMURD a intervenit la Congresul PNL

Momente de panică la Congresul PNL unde un delegat în vârstă de 71 de ani a căzut de pe scena amplasată în incinta Romexpo. Potrivit Antena 3, bărbatul și-a fracturat brațul după ce a căzut de pe scenă.

Incident în timpul Congresului PNL. A fost solicitat ajutor prin 112

Potrivit primelor informații, delegații se aflau pe scenă pentru a face o poză, în momentul în care aceasta s-a prăbușit. Unul dintre ei a căzut și a fost rănit. El a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Congresul PNL de la Romexpo participă aproximativ 5000 de delegați din întreaga țară. Ei s-au înghesuit pe scenă în momentul în care a început votul pentru alegerea președintelui partidului, aceasta fiind cauza care a stat la baza incidentului.

Liberalii își aleg președintele

Liberalii își aleg sâmbătă, 25 septembrie 2021, președintele. Lupta se dă între actualul șef, Ludovic Orban și Florin Cîțu, premierul României. Votul s-a încheiat și toată lumea așteaptă anunțarea rezultatelor.

Congresul PNL pentru alegerea președintelui a fost organizat la Romexpo și au participat aproximativ 5000 de delegați din toată țara.

La eveniment a fost prezent și președintele Klaus Iohannis al cărui discurs care a durat 18 minute a fost aplaudat de către Florin Cîțu și Rareș Bogdan care s-au ridicat în picioare. Șeful statului a făcut apel la unitate.

Eu vă mulțumesc și vă doresc mult succes la acest Congres. Văd că sunteți energizați și așa este bine. La final trebuie să fim o echipă, a spus șeful statului Klaus Iohannis.

Votul s-a încheiat la orele 16.30. Urmează numărătoarea buletinelor de vot și apoi vor fi anunțate rezultatele.

Comments are closed.