Știri

Incident la stația de metrou Piața Unirii 1. O fetiță de 13 ani a alunecat pe linie, chiar când sosea metroul

Metrorex a anunțat, luni, prin intermediul unui comunicat, că la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător, acesta alunecând din greșeală în calea de rulare a metroului.

Este vorba de fetiță de 13 ani, care a căzut accidental pe linie, chiar când venea metroul. Conform procedurilor, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Fata a fost scoasă de angajatii Metrorex, în viață și conștientă, până să vină echipajul SMURD.

Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”, a transmis, luni seară, Metrorex.

Totodată, Metrorex a precizat că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

Precizăm că circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică:În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, potrivit sursei citate.

Incidentul este cercetat de Poliție, pentru a afla exact cum s-a petrecut incidentul.

Metrorex precizează că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: „În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, notează Agerpres.

Știre în curs de actualizare.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.