Magazin

Incredibil astrograma Mirelei Vaida prevestea nenorocirea de la Acces Direct

Mirela Vaida are cifra destinului 3, o cifră puternică. Un astrolog a realizat pentru fresh24.ro astrograma zilei de ieri.

Conform acestuia astrograma o avertiza pe Vaida că pe 19 martie 2021 este predispusă la accidente și chiar pericol de moare.

Mirela Vaida nu este avertizată de astrologie sau numerologie, dar în destinul ei astrele o avertizau de un mare pericol.

Și pericolul a fost, a fost atacată în direct de o femeie complet goală care a aruncat spre ea cu un bolovan.

Astrograma Mirelei Vaida

Persoana care are numărul destinului 3 este comunicativă și sociabilă în cel mai înalt grad și are o excelentă capacitate creatoare.

Numărul destinului 3 caracterizează majoritatea personalităților din lumea divertismentului, înzestrate cu creativitate în toate domeniile – scris, actorie, showbiz. De regulă, numărul destinului 3 conferă un talent deosebit într-un domeniu artistic: pictură, decorațiuni interioare, peisagistică, meșteșuguri, literatură, muzică, actorie etc.

Sunteți o persoană veselă, inspirată, plină de viață. Firea dumneavoastră exuberantă vă ajută să ajungeți departe, dacă știți să vă canalizați energia și talentul.

Numărul destinului 3: calități.

Latura pozitivă a numărului 3 ca număr al destinului conferă armonie, frumusețe și dorința de a vă manifesta talentele creatoare. Vă caracterizează căldura sufletească și prietenia, plăcerea de a conversa, sociabilitatea și cumunicarea sinceră.

Aveți tendința de a vedea viața în roz și sunteți mai mereu bine dispus. Reușiți să depașiți toate obstacolele care vă ies în cale și sunteți mereu pregătit să le întâmpinați pe următoarele.

Sunteți o persoană amabilă și aveți grijă să nu îi incomodați pe cei din jur. Știți să trăiți viața din plin, fără să vă preocupe grija zilei de mâine.

Nu prea știți să vă gestionați banii, pentru că nu prea vă pasă de ei. Când îi aveți, îi cheltuiți; când nu, vă abțineți.

Numărul destinului 3: defecte.

Latura negativă a numărului 3 ca număr al destinului poate conduce la un anumit tip de exces: vă place atât de mult să trăiți viața din plin, încât puteți deveni frivol și superficial. Vă irosiți talentul și capacitățile, fără a avea un scop în viață.

Uneori, cei care au numărul destinului 3 pot deveni necomunicativi, retrași și inadaptabili. Aveți grijă să nu deveniți cârcotaș, intolerant, nerăbdător sau optimist fără măsură!

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.