Știri

Inevitabilul s-a produs. Simona Halep: “cu îndurerare îmi anunț retragerea”

Din nefericire, inevitabilul s-a produs, iar Simona Halep nu va putea participa la Roland Garros 2021. Este pentru prima dată în ultimii ani când sportiva noastră ratează participarea la turnelul Roland Garros. Motivul pentru care a luat această decizie are legătură cu accidentarea sa.

Simona Halep nu participă la Rolan Garros 2021

Halep și-a anunțat retragerea de la turneul Roland Garros din acest an. Sportiva s-a accidentat grav la picior și nu există șanse să se refacă astfel încât să poată participa la turneu.

Printr-un mesaj pe Twitter, Simona Halep și-a exprimat tristețea cu privire la toată această situație, dar spune că a luat o decizie corectă.

Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua, a spus Halep.

Sportiva a mai spus că în perioada care urmează își va concentra energia asupra recuperării. Simona Halep s-a accidentat în timp ce era la WTA Roma. Se pare că accidentarea este mai serioasă decât s-a crezut inițial.

Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând, este mesajul postat de Halep pe Twitter.

Roland Garros este turneul preferat al Simonei Halep. La această competiție, sportiva noastră a cucerit primul titlu de Grand Slam din carieră.

Comments are closed.