Media

Influencera care s-a îmbrăcat la fel ca Gabriela Prisacariu în ziua nunții. Ce mai au în comun cele două mirese

Rochia de mireasă pe care a purtat-o Gabriela Prisacariu în ziua marelui eveniment seamănă foarte mult cu rochia influencerei Sînziana Iacob. Modele sunt asemănătoare, dar sunt create de designeri diferiți. Cele două mirese au fost diafane în ziua nunții lor, optând pentru o rochie în stilul romantic.

Gabriela Prisacariu și Sinziana Iacob s-au îmbrăcat la fel în ziua nunții

Soția lui Dani Oțil a purtat o creație marca Maria Lucia Hohan, iar Sînziana Iacob, cunoscută în mediul online ca Sînziana Sooper și-a făcut rochia la atelierul Oanei Lupaș din Cluj. Pe lângă rochia asemănătoare, Sînziana și Gabriela au în comun faptul că ambele au fost însărcinate în ziua nunții.

Iată ce spunea Sînziana în ziua în care a mers să-și aleagă modelul potrivit de rochie de mireasă.

Update despre #NuntaDinPadureaFermecata. Am tras o fugă până în Cluj, căci aici urmează să îmi fac rochia de mireasă, la super talentata @oanalupas. Am făcut schița, m-a măsurat, am hotărât croiul rochiei, materialele, broderiile și urmează să iasă ceva….de vis! Între timp @ioanagrama m-a convins sa probez și o rochie de tip sirenă, de care i-am zis că nu mă avantajează și n-aș purta niciodată. Parcă m-am mai răzgândit. Ce credeți că aleg? Dreaptă, sirenă sau prințesă?, spunea Sînziana în urmă cu câteva luni.

Gabriela Prisacariu a devenit doamna Oțil. Soția matinalului de la Super Neața a strălucit la nunta care a avut loc sâmbătă, 15 mai 2021. Gabriela este model și a optat pentru o rochie albă, lungă, vaporoasă, cu inserții transparente în zona picioarelor. Modelul ales i-a conturat frumos burtica de gravidă și în același timp i-a dat un aer de romantism.

Gabriela s-a căsătorit cu Dani Oțil, matinalul de la Super Neața. Nunta celor doi a avut loc în aer liber, la restaurantul lui Dani, în prima zi de relaxare a restricțiilor impuse de autorități pentru combaterea infectărilor cu temutul virus. Nașii lor de cununie sunt Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Comments are closed.