Media

Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu! Artistul a fost externat și a refuzat operația

Benone Sinulescu trece printr-o perioadă extrem de grea. Problemele de sănătate i s-au agravat în ultima vreme, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Celebrul artist a stat mai mult timp în spital și acum a fost externat, dar a refuzat să fie operat.

Benone Sinulescu se simte mai bine

Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, iar acum a fost externat. Medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate, dar se pare că lucrurile au evoluat bine și cântărețul a putut fi trimis acasă în siguranță.

Valentin Guia, bunul prieten al artistului, a explicat cum se simte, exact, Benone. Astfel, el a avut de ales între operație și medicamente și, după ce s-a consultat cu familia, a adecis să aleagă a doua variantă. Astfel, a reușit să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor, cadrele medicale fiind de părere că montarea unui stent nu este absolut obligatorie și merită să mai încerce.

„Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vești bune. Nea Beni iese pe afară, se plimbă, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației.

Nea Beni, consultându-se cu familia a ales medicația și dă rezultate. Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trăi veșnic. Nea Beni vă iubește pe toți, cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele”, a declarat Valentin Guia.

Benone Sinulescu ia o pauză de la muzică

Lui Benone i s-a făcut un RMN și multe alte analize, investigații speciale și s-a constatat că poate fi externat, pentru că starea lui este una stabilă. Medicii îl vor ține în continuare sub supraveghere și va merge mai mereu la control, pentru că încă mai sunt ceva probleme. Mai mult, nu va urca curând pe scenă.

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a mărturisit la un moment dat că problemele de sănătate sunt unele mai vechi, ce s-au agravat odată cu pandemia. Nu a mai ieșit și nu a mai avut acces la medicul de specialitate și situația s-a complicat.

Comments are closed.