Știri

Informații importante despre Victor Socaciu! Cum se simte acum celebrul cântăreț infectat cu covid-19

Mai multe persoane publice au fost infectate în ultima perioadă cu nemilosul virus al momentului și au vorbit despre experiența lor cu această boală, după ce s-au vindecat. Victor Socaciu este și el infectat în acest moment și starea de sănătate a artistului este una dificilă, însă familia vine acum cu informații noi despre marele cântăreț.

Victor Socaciu s-a infectat la festival

Victor Socaciu trece printr-o perioadă extrem de gravă. Marele interpret de muzică folk a organizat Festivalul Om Bun, festival care are loc încă din 1991. Deși festivalul s-a desfășurat în mare parte în mediul online, în sală au mai existat 20 de persoane. Chiar dacă s-au respectat toate măsurile de prevenire, se pare că Victor a contractat virusul.

Inițial, Victor ar fi avut febră și s-a testat, dar rezultatul a fost negativ, ceea ce a întârziat internarea. Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat și a ajuns la spital. Chiar dacă a contractat virusul de la festival, artista Maria Gheorghiu a precizat că niciun alt coleg din cei cu care a participat la Festivalul „Om Bun” nu a avut probleme de sănătate.

Starea de sănătate a artistului este stabilă

Fiica artistului a refuzat să vorbească prea mult despre starea de sănătate a tatălui său, dar a precizat clar că bărbatul este stabil și speră că recuperarea va fi rapidă și se va întoarce repede acasă artistul în vârstă de 68 de ani.

„Nu am starea necesară să vorbesc prea mult. Tata este stabil acum și mă rog să îți pot spune cât mai curând că este deja înapoi acasă!

Apreciez mult gândurile tale bune! Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”, a spus Ana-Maria Socaciu pentru ciao.ro.

Vești bune pentru familia artistului. Andrei Păunescu, unul dintre prietenii lui Victor, a dezvăluit că soția lui Victor Socaciu, Brânduşa Simion, a fost anunțată, astăzi, că starea de sănătate a cântărețului este stabilă și “chiar într-un progres”.

El a explicat că, cu o seară înainte de a ajunge la spital, Victor nu se simțea deloc bine. Nimeni nu înțelege de unde s-a infectat, având în vedere că festivalul s-a desfășurat în deplină siguranță și chiar s-a vaccinat înainte de a se îmbolnăvi.

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurara acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta … . M-am văzut cu el atunci și doame ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine.

Astăzi, am aflat de la soția sa, că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin

Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat.”, a dezvăluit Andrei Păunescu, astăzi, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

Comments are closed.