Media

Informații noi despre mama lui Mitoșeru. Camelia nu poate să vorbească

Mihai Mitoșeru trece printr-o perioadă foarte agitată. Mama sa a fost operată de urgență și acum se află la spital, sub supravegherea medicilor. Camelia Mitoșeru a trecut printr-o intervenție complicată la cap, iar acum are nevoie de recuperare. Mihai a oferit mai multe detalii despre starea mamei sale și le-a transmis tuturor un mesaj important.

Camelia Mitoșeru nu are voie să vorbească

Mama lui Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe de groază. În urmă cu doar câteva zile, ea a trecut printr-o operație grea, de extirpare a unei tumori de pe creieri. Femeia a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă, o boală care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia operată de urgență.

Fiul său a apelat la ajutorul oamenilor care îl iubesc și care o cunosc pe mama sa, pentru că femeia avea nevoie de sânge pentru a putea intra în operație. Cu ajutorul binevoitorilor, ea a reușit să ajungă pe masa de operație și lucrurile au decurs bine.

Mihai Mitoșeru a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Camelia deja se simte mai bine, dar acum trebuie să rămână sub atenta suăraveghere a medicilor. În plus, el le-a transmis un mesaj important tuturor celor care vor să afle mai multe despre Camelia Mitoșeru.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

El a explicat, printr-un video de pe rețelele de socializare, că mama sa nu are voie să vorbească acum și nici nu prea poate din cauza operației, așa că îi roagă pe toți să nu o mai sune. Cine vrea, îl poate contacta pe el, pentru că mama lui se agită din cauza faptului că nu poate vorbi, ceea ce nu îi face deloc bine.

“Vă rog din suflet să nu o mai sunați pe mama (mă refer la presă, prieteni, toată lumea) să o întrebați cum se simte, pentru că o agitați! Dacă îi luăm telefonul se sperie și tot nu e bine! Am rugat-o să nu mai răspundă la nimeni! Nu are voie să vorbească!!!!”, a scris Mitoșeru pe Facebook.

Comments are closed.