Știri

Informații noi în cazul dispariției Luizei Melencu: “E vie. Noi știm că Luiza este în viață”

Curând se împlinesc trei ani de la dispariția Luizei Melencu. Cazul ei și al celeilalte adolescente – Alexandra Măceșanu a zguduit România din temelii. Cele două fete au dispărut fără urmă, iar singura legătură dintre ele este că ambele s-au urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă. Cu mult durere în suflet, familia Luizei Melencu crede că fata este vie.

Bunica Luizei Melencu: E vie. O așteptăm să vină acasă

Dispariția Luizei Melencu a fost intens mediatizată în România. Fata a plecat de acasă cu scopul de a scoate niște bani de la un bancomat din oraș. De atunci nu a mai văzut-o nimeni. Ulterior, după cazul Alexandrei Măceșanu, anchetatorii au făcut legătura și au concluzionat că și Luiza a fost victima lui Gheorghe Dincă.

Cu toate că nimeni nu mai știe absolut nimic de ea de aproape trei ani, bunica fetei crede în continuare că Luiza este vie și o așteaptă să se întoarcă acasă. Femeia a spus că nu mai are nicio noutate din partea anchetatorilor. În decembrie 2021 fata a împlinit 21 de ani.

Ne este foarte greu, o așteptăm să vină acasă, e sufletul nostru. Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă! Este suferință mare. Venim la Tribunal, ne întoarcem înapoi, nu vor să ne spună nimic, nu vor să ne ajute cu nimic. Despre Luiza nu avem nicio probă, nu știm nimic-nimic. Eu, ca bunică … o aștept să vină acasă … Să vină … Mi-e foarte greu, mi-e foarte dor de ea, a spus Elena Iordache, bunica Luizei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019

Anul acesta se împlinesc trei ani de la dispariția fără urmă a Luizei Melencu. Fata a plecat de acasă spre Caracal și la întoarcere a luat o mașină la ocazie de pe strada Craiovei și atunci a fost văzută pentru ultima dată. Gheorghe Dincă a declarat inițial că a ucis-o, însă ulterior și-a schimbat declarațiile de mai multe ori.

Citește și: Cazul Caracal. Ce s-a schimbat în viața familiei Luizei Melencu. În sfârșit, un motiv de bucurie

Familia Luizei este de altă părere. Bunica fetei este convinsă că într-o zi, aceasta se va întoarce acasă. Ea a spus că toata familia crede că Luiza este în viață și că la un moment dat, o vor revedea.

 Noi știm că Luiza este în viață. Dumnezeu este mare, o așteptăm să vină acasă. Dumnezeu e mare și face o minune, într-o bună zi o să ne-a aducă acasă pe Luiza, a mai spus bunica fetei dispărute.

În decembrie 2021, Luiza Melencu a împlinit 21 de ani. Despre dispariția Luizei Melencu s-a aflat la scurt timp după cazul Alexandrei Măceșanu, a doua fată răpită de către Gheorghe Dincă, care a luptat pentru viața sa, sunând la 112 din caza groazei, însă polițiștii au ajuns prea târziu.

Comments are closed.