Media

Informații oficiale! Cum se simte acum Marina Voica, după ce a ajuns de urgență la spital

Marina Voica a ajuns deja la venerabila vârstă de 85 de ani. Celebra artistă a început să aibă mai multe probleme de sănătate de mai mult timp și acum a ajuns din nou la spital de urgență. Marea doamnă a muzicii ușoare a vorbit acum despre care este, exact, starea ei de sănătate.

De ce a ajuns Marina Voica la spital

Marina Voica are 85 de ani, abia împliniți, și problemele de sănătate nu o ocolesc. Celebra interpretă de muzică ușoară a avut mai multe complicații în ultima perioadă și a trecut și printr-o operație grea la inimă, semn că anii încep să-și spună cuvântul.

Deși este optimistă, puternică și își dorește să trăiască cât mai mult, Marina Voica nu este ocolită de probleme. Ieri a ajuns la spital de urgență, lucru ce a îngrijorat pe toată lumea, având în vedere situația în care se află.

Imediat ce s-a simțit mai bine, Marina Voica a dorit să le explice fanilor ei ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea. Are un respect deosebit pentru cei care o iubesc și a considerat că este normal ca ei să fie informați. Astfel, artista a precizat că se simte bine în acest moment și nu a fost vorba de o problemă prea mare.

De curând a fost ziua ei, așa că a primit o mulțime de cadouri dulci și a consumat tot felul de preparate, lucru ce nu i-a făcut deloc bine. Aceasta a făcut o toxiinfecție alimentară din cauza faptului că a fost pofticioasă și a mâncat prea mult.

“Mi-au făcut perfuzie foarte puternică. În schimb am dormit foarte bine. Eram îngrijorată când am chemat salvarea, că de obicei aștept până se rezolva. Prea rău mi-a fost. Acolo totuși m-am liniștit, in jurul meu erau numai medici. Am avut o toxiinfecție alimentara și mi-au dat mai multe medicamente. Ma simt bine acum.”, a mărturisit Marina Voica la Antena Stars.

Marina Voica nu a vrut să cheme ambulanța

Marina Voica spune că a luat multe medicamente, a făcut perfuzii și acum se simte foarte bine. S-a simțit foarte rău și a fost foarte panicată, dar s-a calmat când a văzut că are în jurul ei o întreagă echipă de specialiști.

Deși la început nu a vrut să cheme ambulanța, pentru că de obicei așteaptă ca problemele să treacă de la sine, acum s-a simțit mult prea rău și s-a speriat. Inițial nu a vrut să meargă la spital, dar asistenta de pe salvare a reușit să o convingă, după multe argumente, rugăminți și explicații.

Comments are closed.