Media

Ioana Năstase, decizie șocantă. Se pregătește de divorț, dar va petrece Paștele cu Ilie

Ioana și Ilie Năstase au format, până de curând, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi soți au trăit o frumoasă poveste de iubire, care s-a sfârșit mai repede decât s-ar fi așteptat. Se pregătesc acum de divorț, după ce fostul tenismen a avut un comportament agresiv față de ea și a făcut-o să se îndepărteze. Cu toate acestea, vor petrecere Paștele împreună.

Ioana și Ilie Năstase, împreună de Înviere

Ioana și Ilie Năstase au ajuns la final de drum. Cei doi au avut o căsnicie de scurtă durată și nu se gândeau că vor ajunge atât de repede la despărțire, pentru că se iubeau mult și păreau fericiți. Au făcut și o nuntă restrânsă, la care părinți spirituali le-au fost Ciprian Marica și soția sa, jurând iubirea în fața Altarului.

Cu toate acestea, lucrurile s-au complicat. Ilie a devenit agresiv față de soția lui, iar într-o noapte și-a ieșit din minți și a lovit-o cu brutalitate. De atunci, Ioana decis să divorțeze și nimic nu a mai putut s-o întoarcă din drum, deși Ilie și-ar fi dorit să repare ceva și a încercat să-și schimbe atitudinea.

Ioana așteaptă termenul de divorț și vrea ca totul să se termine, dar a luat o decizie ciudată: va petrece Paștele alături de fostul soț. Ea a explicat că familia sa îl iubește mult pe fostul tenismen și ar fi încântată să petreacă sărbătorile Pascale alături de el.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă.

Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a dezvăluit Ioana Simion, potrivit click.ro.

Ioana și-ar dori să păstreze numele Năstase

Ioana Năstase spune că Ilie și-a schimbat mult comportamentul, dar asta nu o face să se răzgândească, pentru că este foarte hotârâtă. Astfel, divorțul va avea loc în curând și cei doi o vor lua pe drumuri diferite.

Ioana a mărturisit că nu înțelege de ce alte femei din viața lui Ilie au ținut morțiș să-i păstreze numele de familie. Ea a declarat că nu o deranjează să se numească Năstase și după divorț, totul depinde de decizia lui Ilie, pentru că numele lui este unul important.

„Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bunăvoie, eu îl păstrez”, a declarat ea pentru click.ro.

Comments are closed.