Media

Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare. Cum a cerut actorul să fie îmbrăcat pe ultimul drum

Ion Dichiseanu a plecat dintre noi, la 87 de ani. Maestrul este condus astăzi pe ultimul drum și va avea parte de o înmormântare specială. O mulțime de oameni s-au adunat deja la cortegiul funerar al marelui actor, pentru a-l conduce către locul de veci de la Cimitirul Bellu, acolo unde va fi înmormântat. Află mai multe detalii despre înmormântarea marelui actor al țării.

Ion Dichiseanu, înmormântat în haine albi

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, după patru luni petrecute în spital din cauza unor probleme de sănătate, care s-au agravat după ce a luat o infecție din spital și a fost diagnosticat greșit. Celebrul actor dădea semne că se simte mai bine, dar se pare că organismul lui a cedat.

Trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost depus vineri, 21 mai, la ora 13.00, în foaierul Teatrului Nottara. Acolo, cei care l-au cunoscut și l-au iubit și apreciat pentru ce a făcut au putu merge acolo pentru a-și lua rămas bun de la el și pentru a depune un ultim omagiu.

Astăzi, la ora 10.00, cortegiul funerar al marelui actor a pornit spre Cimitirul Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc de la ora 12.00, unde vor putea participa mai multe persoane, dar cu condiția de a respecta măsurile în vigoare. Celebrul actor va fi înmormântat cu onoruri militare și va purta un costum alb, așa cum a cerut înainte de a pleca din această lume.

Fosta soție a lui Dichiseanu, în lacrimi la înmormântare

Fosta soție a stat la căpătâiul lui Dichiseanu ore în șir, alături de fiica lor și de nepoată, pe care Ion o iubea nespus de mult și de care avea mare grijă încă de când aceasta s-a născut.

Chiar dacă au divorțat de mai bine de 10 ani, Simona Florescu și Ion Dichiseanu au rămas în relații bune și petreceau mult timp împreună, mai ales de când s-a născut nepoata lor.

Fosta soție este cuprinsă de durere de când Dichiseanu a murit și nu înțelege cum de starea lui de sănătate s-a distrus atât de repede, deși dădea semne că se simte mai bine și se va însănătoși.

“Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.”, a declarat Simona pentru Fanatik.

Comments are closed.