Media

Astăzi ar fi fost ziua lui Ion Dolănescu. Marele artist nu a fost uitat. Copiii sunt răpuși de durere

Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret de muzică populară ne-a părăsit mult prea devreme, când avea doar 63 de ani. Astăzi, acesta ar fi împlinit venerabila vârstă de 76 de ani.

25 Ianuarie, ziua marelui artist Ion Dolănescu

Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară. Celebrul artist ne-a părăsit înainte de vreme, când avea doar 65 de ani. Au trecut de atunci 13 ani și Ionuț Dolănescu se pregătește de parastas.

Vezi și: 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce au pus oamenii la mormântul artistului

Astăzi, 25 Ianuarie, marele artist ar fi împlinit 78 de ani. Din nefericire, boala a fost mai puternică și l-a răpus pe artistul cu unele dintre cele mai speciale voci. Nimeni nu l-a uitat și piesele sale încă răsună în casele celor care l-au iubit.

Ionuț Dolănescu a mers astăzi la mormântul tatălui, alături de duhovnicul acestuia și câțiva apropiați pentru a tine un moment d reculegere. Artistul își amintește cât de mult l-a îngrijit tatăl lui și are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Tata mi-a fost și mamă, și tată. El m-a crescut, părinții mei, așa cum se știe, s-au despărțit când eu aveam o vârstă fragedă. El mi-a fost întotdeauna aproape, tatăl meu a avut grijă de mine. Când nu era tata, era minunata mea bunică, Gherghina, mă răsfăța ea. Îi datorez absolut totul tatălui meu, el m-a făcut cine sunt”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Ionuț Dolănescu.

Dragoș Dolănescu încă își plânge tatăl

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, încă își plânge tatăl. Bărbatul a fost complet marcat de moarte părintelui său, alături de care a avut parte de momente de neuitat, dar tot ce mai are acum sunt amintirile.

Dragoș își amintește că, la fiecare aniversare a artistului, casa era plină și petrecerile durau câte trei zile. Îi plăcea mult să primească flori și să îi aibă alături pe toți cei dragi.

Dragoș Dolănescu a mărturisit că ultima dată l-a văzut pe tatăl sau cu 15 zile inainte de a-l părăsi. Nu se gândea că va fi ultima lor întâlnire și nu va uita niciodată acel moment.

Comments are closed.