Media

Ion Petrișor este înmormântat astăzi. Impresarul maneliștilor a murit de Covid

Zi grea pentru familia lui Ion Petrișor, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut pe impresarul maneliștilor. Petrișor a murit din cauza complicațiilor provocate de infecția cu virusul Sars Cov 2. Astăzi, cel supranumit impresarul maneliștilor este condus pe ultimul său drum.

Funeraliile lui Ion Petrișor

Impresarul maneliștilor este condus pe ultimul drum de familie, prieteni și persoane cunoscute din lumea cântăreților de manele. Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Petrișor. Au fost prezinți și Dan Bursuc și Sorinel Puștiu.

Ion Petrișor a murit departe de familie. Bărbatul era în închisoare. A fost infectat cu coronavirus, i s-a făcut rău, a fost transportat la spital, dar a murit ulterior din cauza complicațiilor provocate de virusul Sars Cov 2.

Impresarul maneliștilor a decedat în urmă cu două zile. Fiica sa, cântăreață, Kristiana Rustem, a anunțat pe Facebook că tatăl ei a decedat.

Este tristețe mare în familia lor, după ce în mai puțin de șase luni au murit trei bărbați, toți din cauza complicațiilor provocare de infecția cu virusul Sars Cov 2.

De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat!, a scris pe Facebook Kristiana Rustem.

Liviu Puștiu a fost unul dintre cântăreții de manele care și-a exprimat condoleanțele pe Facebook. El a fost un apropiat de-al familiei lui Ion Petrișor.

Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine, a scris Liviu Puștiu pe Facebook.

Comments are closed.