Media

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie. Ce măsuri au luat autoritățile

Problemele în familia Clejanilor nu se termină! După ce a recunoscut că se droghează, Fulgy a comis-o din nou. De această dată, tatăl său, Ioniță nu a mai rezistat. Și-a reclamat chiar el propriul fiu la poliție!

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe fiul său, Fulgy, la Secţia 11 Poliţie, seara trecută, după ce tânărul l-a ameninţat pe el, dar şi pe alte vedete precum Alex Velea sau Antonia într-un Live pe YouTube.

Care a fost reactia Vioricai de la Clejani

Viorica si Ionita de la Clejani, dupa spusele lui Fulgy, au dus o lupta grea pentru ca fiul lor sa scape de aceasta dependenta si l-au internat chiar la o clinica de dezintoxicare din Spania.

Viorica de la Clejani isi sustine copilul si a tinut sa le adreseze cateva cuvinte oamenilor care il judeca pe Fulgy:

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se intampla! Si va ramane puiul meu pana voi inchide ochii! Pentru mine fiul este cea mai pretioasa fiinta de pe acest pamant. Celor rautaciosi le spun doar atat: Dumnezeu sa va ierte si sa va fie tarana usoara, ca oricum sunteti vii”, a scris cantareata pe InstaStory.

Totul s-a întâmplat, ieri, după ce Fulgy a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i “pedepsi” pe agenţii de pază ai unui cazino din mall care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul.

După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă Live şi să ameninţe mai multe persoane publice.

La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţie, conform click.ro

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.