Media

Ionuț Cercel, complet distrus după moartea lui Petrică Cercel. Artistul nu poate trece peste tragedie

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist a plecat din această lume în urmă cu câteva luni, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. A lăsat în urma lui o mare durere și toată familia este încă în stare de șoc. Ionuț Cercel, unul dintre fiii săi, este cel mai afectat și nu poate accepta ideea că părintele său nu mai este.

Ionuț Cercel, răpus de durere

Moartea lui Petrică Cercel a șocat pe toată lumea. Celebrul artist a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a contactat boala momentului. A fost dus de urgență la spital când starea lui s-a agravat și, zile la rând, familia a cerut ajutorul fanilor prin rugăciuni și gânduri bune. Doar o minune îl mai putea salva și se pare că aceasta nu s-a produs.

Artistul a plecat din această lume și familia este complet șocată. Luis Gabriel, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Ionuț Cercel dar și cumnatul acestuia, spune că toți și-au îndreptat atenția către el, pentru că nu ar fi deloc într-o stare prea bună. Cei care îl iubesc încearcă să îl facă să se simtă mai bine, dar nu își poate lua gândul de la tatăl său.

„Sora mea este soția lui Ionuț Cercel și are copii cu el. Băiatul și fata lui Ionuț sunt nepoții mei și îi iubesc din inimă. Noi toți nu ne mai gândim la problemele noastre, ne gandim mai mult la problemele lui Ionuț și încercăm să-l scoatem cât de cât din această problemă”, a povestit Luis Gabriel, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Ionuț nu poate trece de moartea tatălui

Încă de la început, Ionuț a fost cel mai afectat de cele întâmplate. Manelistul nu poate trece de moartea tatălui, oricât de mult ar încerca să-l încurajeze cei din jur. Luis Gabriel, cumnatul său, îi este mereu alături și ar vrea să îl poată ajuta, dar nimic nu îl poate readuce pe Petrică Cercel.

Luis Gabriel a încercat să îl convingă pe fiul regretatului artist să se refugieze în muzică și ar fi făcut câteva piese, dar nici așa nu s-a liniștit. Durerea este mult prea mare și nu își imaginează viața fără tatăl său, cel care l-a adus pe culmile succesului.

Comments are closed.