Media

Ionuț Cercel, primele declarații după moartea lui Petrică Cercel. Artistul și-a prevestit moartea

În ultima vreme, tot mai mulți artiști au plecat din această lume. Petrică Cercel se numără printre cei care au dispărut subit din această lume și care au lăsat un gol imens în sufletele fanilor, în lumea artistică, dar mai ales pentru familiile lor. Ionuț Cercel, fiul acestuia, a vorbit pentru prima dată despre această tragedie.

Ionuț Cercel nu-și revine din șoc

A trecut aproape o lună de la moartea lui Petrică Cercel, dar familia este în continuare extrem de afectată de această pierdere. Apropiații nu au avut puterea să vorbească despre acest subiect sensibil și au decis să aibă parte de liniște și intimitate, pentru că rănile provocate de pierderea artistului sunt prea mari.

Ionuț Cercel a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la care fanii au reacționat imediat. Din cele scrise se poate observa că tânărul încă este în șoc de când ți-a pierdut tatăl, dar cert este că găsește puterea de a se vindeca treptat de dragul fanilor, dar mai ales al familiei lui.

Ionuț Cercel a distribuit una dintre melodiile recente ale tatălui său, în care acesta vorbea despre moarte. El consideră că, la fel ca mulți oameni pe care Dumnezeu îi iubește, și lui Petrică i-a trimis un semn că urmează să îl cheme în împărăția Lui, motiv pentru care a scos acea piesă, cu versuri extrem de expresive. Ionuț spune, cu durere în suflet, că speră să-i fie mai bine marelui artist în Ceruri decât i-a fost aici.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Petrică și-a prevestit moartea

Familia a decis să lanseze piesa cu un videoclip cu totul special. Au inserat acolo imagini cu artistul din timpul vieții, dar și cu locul de veci al acestuia. Este un videoclip emoționant, la care fanii au reacționat imediat și deja l-au adus în trending.

Cu toții consideră această piesă un semn, pentru că versurile chiar exprimă dorința artistului de a mai trăi, o rugăciune către Dumnezeu, în care îi cere să îl mai lase pe Pământ, dar fără rezultat.

Comments are closed.