Media

Irina Columbeanu, un copil model. Ce îl întreabă pe Irinel de fiecare dată când vorbește cu el

Irina Columbeanu a ajuns la vârsta adolescenței și dă dovadă de faptul că, pe lângă frumusețe, are mult bun simț și o creștere exemplară. Și-a petrecut primii ani din copilărie alături de tatăl ei, Irinel Columbeanu, care și-a dat tot interesul să-i ofere o educație aleasă. Ulterior, fata s-a mutat în America, la mama ei, care de asemenea s-a ocupat să continue ceea ce a început Irinel. Așa se face că acum Irina este un copil bun din toate punctele de vedere.

Irina Columbeanu, îngrijorată pentru tatăl ei

Chiar dacă nu mai locuiește împreună cu tatăl ei, Irina Columbeanu are o relație frumoasă cu cel care a crescut-o și este preocupată de cum este tatăl ei. Adolescenta s-a speriat și a fost îngrijorată când a aflat că Irinel Columbeanu a suferit un AVC care i-a pus viața în pericol. Aceasta a fost o cumpănă mare pentru fostul milionar de la Izvorani, peste care, din fericire, a trecut cu bine.

De atunci, de fiecare dată când vorbește cu tatăl ei, fata îl întreabă cum se simte. Irinel a povestit că Irina a fost foarte bucuroasă când a primit, în America, o carte trimisă de către tatăl ei, cu dedicație.

I-a plăcut foarte mult că astfel a putut și ea să își revadă botezul, a fost foarte curioasă ce ar mai putea vedea prin celălalt cod QR, cel precedent, de la pagina 241, și i-am explicat că astfel va putea să urmărească aproximativ 16 minute din prezentarea amănunțită a fostei mele mașini Rolls -Royce, filmată în curtea vilei de la Izvorani prin ianuarie 2007, după ce pe Irina de-abia ce o adusesem cu Monica acasă la vilă, într-un coșuleț, de la spitalul Elias, unde se născuse și unde eu tocmai ce am fost operat, spune Irinel pentru Click.

Irina Columbeanu face bani frumoși în America

La cei 16 ani ai săi, Irina Columbeanu își câștigă banii singură. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are în cont în jur de 10 mii de euro. Adolescenta și-a câștigat primii bani din vânzarea tablourilor pe care le pictează. Puțini sunt cei care știu despre acest talent al Irinei Columbeanu. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, fata ar fi câștigat aproximativ 10.000 de euro din vânzarea tablourilor.

Fiica lui Irinel Columbeanu mai este pasionată și de atletism, iar pe lângă asta face și școala de șoferi, pentru că în America se poate urca la volan de la vârsta de 16 ani.

Comments are closed.