Media

Irina Fodor dă din casă! Ce se va întâmpla în primul episod din Asia express

Asia Express este una dintre cele mai iubite emisiuni de la noi din țară. Noul sezon va începe curând și fanii sunt nerăbdători să știe ce îi va aștepta și ce surprize le-au pregătit concurenții și întreaga echipă. Irina Fodor, noua prezentatoare, a vorbit despre ce vom vedea în primul episod Asia Express.

Irina Fodor, despre Asia Express

Irina Fodor este noua prezentatoare Asia Express, după ce Gina Pistol s-a retras pentru a se dedica numai fetiței sale, Josephine. Soția lui Răzvan Fodor, câștigător Asia Express, va fi cea care ne va conduce acum prin călătoria concurenților de la cea mai iubită competiție a momentului.

Irina Fodor este foarte deschisă cu fanii show-ului și a făcut mereu dezvăluiri, în limita în care îi este permis de către producători. Astfel, ea a spus de data aceasta ce ne așteaptă în prima ediția Asia Express, care va avea loc la data de 18 septembrie, adică în doar câteva zile.

Irina a mărturisit că ea și restul echipei s-au adunat deja să urmărească primul episod, care va fi unul de senzație. Prezentatoarea promite că se anunță o cursă extrem de interesantă, iar încă din primele momente vom observa personalitățile puternice ale concurenților, dar și latura sensibilă a acestora.

„Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania. A fost MAGNIFIC!

Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut! De-abia aștept să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, a scris Irina Fodor pe Instagram

Ce probleme au întâmpinat concurenții la Asia Express

Connect-R este unul dintre concurenții noului show. Celebrul artist participă la „Asia Express” alături de bunul său prieten Shift și este printre cei care au vorbit încă de pe acum despre experiența din Asia. El spune că participarea l-a marcat și i-a oferit cele mai puternice trăiri.

Connect-R spune că s-a schimbat mult în urma competiției și a realizat că oamenii din România sunt mult mai diferiți decât cei din Asia. Acolo a văzut cât de răi pot fi unii și așa a ajuns să-i aprecieze mai mult pe români.

„Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat”, a spus Connect-R de la „Asia Express”.

Comments are closed.