Media

Irina Fodor experimentează primele probleme în Asia Express. Drumul Împaraților i-a adus… o inundație

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în emisiunea Asia Express, așa cum a procedat și în show-ul Chefi la Cuțite. Spre deosebire de emisiunea culinară, însă, Asia Express este o producție plină de provocări chiar și pentru prezentatoare și pentru echipa de filmare, nu doar pentru concurenți.

Asia Express 4, Drumul Împăraților a început deja filmările, în Turcia. Deja Irina Fodor a postat pe Instagram și pe Facebook poze cu ținuta spectaculoasă pe care o poartă într-una dintre ediții, dar și lucruri mai puțin plăcute cu care se confruntă în orient.

Vedeta de televiziune s-a trezit cu o inundație în toată regula în camera de hotel în care era cazată, chiar de la vecinul de la etajul superior. Având simțul umorului, Irina Fodor a făcut haz de necaz, publicând situația pe internet.

Irina Fodor, inundată în Turcia

„Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește!”, a spus Irina Fodor într-o filmare publicată pe InstaStory.

Soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express de anul trecut, a considerat că inundația va aduce bogăție, așa cum se zice că ploaia aduce bogăție.

„E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel?

Cred că trebuie să mă mut! Gina Pistol pentru situații din astea nu m-ai pregătit”, a mai completat vedeta, care ulterior a continuat să-și țină fanii la curent cu prima zi de filmări.

Irina Fodor simte lipsa familiei la filmările pentru Asia Express

Irina Fodor a fost îmbrăcată ca o prințesă purtând ținută tradițională turcească.

Rochia lungă până în pământ, de culoare roșie, a fost extrem de apreciată de urmăritori, care i-au lăsat sute de aprecieri și mesaje. Chiar și Răzvan Fodor a rămas uimit de frumusețea „cadânei”.

Răzvan Fodor nu a rămas singur acasă cât soția sa filmează în Asia. El se va ocupa de fiica lor, Diana, în vârstă de 10 ani, alături de mama lui, dar și de soacră, mama Irinei. Diana, fiica soților Fodor i-a făcut o declarație frumoasă mamei sale, după ce aceasta a plecat în străinătate pentru filmări.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.