Media

Irina Fodor, primele declarații înainte de plecarea la Asia Express. Cum se pregătește noua prezentatoare

Emisiunea Asia Express are o nouă prezentatoare. Gina Pistol a născut și acum stă cu fetița sa, motiv pentru care a renunțat la postul pe care îl ocupa la Antena 1. Astfel, locul ei a fost luat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Frumoasa prezentatoare se pregătește de plecarea la Asia Express și are mari emoții pentru filmări, pentru că nu a mai făcut parte dintr-un asemenea proiect.

Irina Fodor, totul despre Asia Express

Irina Fodor este noua prezentatoare Asia Express, după ce Gina Pistol a născut. Soția lui Răzvan Fodor, care prezintă acum Burlacul, a fost aleasă de producătorii emisiunii să modereze acest show interesant, care prezintă aventura prin Asia a mai multor echipe formate din câte doi concurenți.

Irina Fodor a scris astăzi pe blogul ei toate detaliile legate de această nouă experiență, de la vestea că a fost aleasă pentru postul de prezentatoare, până la obiectele pe care le pune în bagaj. Noua vedetă de la TV a declarat că a fost extrem de uimită când a fost solicitată de producătorii show-ului și a vrut să se asigure că sigur nu este o greșeală, pentru că nu îi venea să creadă că a dat norocul tocmai peste ea.

Ioana a mărturisit că Răzvan a fost cel care a încurajat-o să accepte provocarea, pentru că ea se temea de ce se va întâmpla dacă pleacă două luni departe de familie. Nopți la rând nu a putut dormi, pentru că gândul că îi lasă în urmă pe cei dragi nu îi putea da pace. În final, a acceptat propunerea, datorită soțului.

În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

“Adevărul e că, în perioada asta înainte de plecare, mi-a fost cel mai greu: tot timpul am fost împărțită între astea două sentimente: entuziasmul de a porni într-o aventură ca nici o alta, și frica de a fi departe de ai mei atâta timp.

Fodorică mi-a dat curaj, și tot cu el am făcut planul de bătaie pentru perioada în care voi fi plecată.Chiar și așa, după ce am spus “Da”, au urmat muuulte nopți de insomnii și gânduri.”, a scris Irina Fodor pe blog.

Cum se pregătește Irina Fodor de plecare

Irina Fodor a mai declarat că a făcut cunoștință cu toți concurenții și a fost uimită de emoțiile și entuziasmul lor de a pleca în Asia. Atât ea, cât și restul echipei au participat la un instructaj în care au fost îndrumați din toate punctele de vedere, de la comportament, până la obiectele din bagaj.

Astfel, ea și-a luat atât haine călduroase, cât și articole vestimentare pentru temperaturi foarte ridicate, produse de make-up și tot felul de accesorii.

“Mai sunt doar câteva zile până la plecare, și am început să îmi fac bagajul: am haine pentru temperaturi de maximum 10 grade, dar și haine pentru 50 de grade. Pălării, eșarfe, trusa de make-up, accesorii…toate sunt împrăștiate prin dormitor, trollerul stă cu gura căscată la mine și se întreabă dacă am cu adevărat de gând să înghesui toate bulendrele alea în el. Din când în când, mai pup copilul, soțul, mângâi câinele.”, a adăugat soția lui Fodor.

Noua prezentatoare de la Asia Express pleacă liniștită, pentru că soțul și fetița rămân în grija celor două bunici, pe care le-a instruit așa cum trebuie și le-a pregătit pentru ce va urma.

Comments are closed.